27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Mousepad GiM RGB και το γραφείο γίνεται παιχνιδιάρικο!

Τελικά είναι εύκολο να κάνουμε το γραφείο μας πιο όμορφο, πιο ελκυστικό και ενδεχομένως λίγο πιο παιχνιδιάρικό ώστε να αισθανόμαστε πιο ευχάριστα όταν εργαζόμαστε στον υπολογιστή μας. Πώς; Με την τοποθέτηση ενός φωτιζόμενου mousepad! Μια πολύ καλή επιλογή είναι το Mousepad GiM RGB. Έχει πολύ καλή ποιότητα, χαμηλή τιμή και το σωστό μέγεθος για να χωράει σε κάθε γραφείο. Ας το δούμε λίγο καλύτερα.

Το GiM RGB είναι ένα mousepad κατασκευασμένο από ελαστικό μαλακό υλικό με ανάγλυφη υφή. Αυτό του επιτρέπει να ακουμπάει σταθερά στην επιφάνεια του γραφείου μας, χωρίς να γλιστράει. Η πάνω πλευρά του είναι υπενδεδυμένη με υφασμάτινο κάλυμμα μικροϊνών χαμηλής τριβής. Πάνω σε αυτή την επιφάνεια το ποντίκι μας μπορεί να κινείται ταχύτερα και με μεγάλη ακρίβεια, προσφέροντας έτσι μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα κατά τη χρήση του. Το mousepad αυτό είναι ιδανικό για χρήση τόσο με λέιζερ όσο και με οπτικά ποντίκια. Αποδίδει άριστα σε όλο το φάσμα ρυθμιζόμενης ευαισθησίας που μπορεί να υποστηρίξει το ποντίκι. Όλες οι εργασίες που εκτελούμε με το ποντίκι, είτε για τη δουλειά, είτε για τη διασκέδασή μας, γίνονται με μεγάλη άνεση και απόλυτη ακρίβεια.

Τα πλεονεκτήματα του GiM RGB όμως δε σταματούν εδώ! Αυτό το mousepad έχει τέτοιο μέγεθος που μπορεί να χωρέσει σε κάθε γραφείο, μικρό ή μεγάλο. Οι διαστάσεις του είναι 350 x 250 x 5 χιλιοστά. Με αυτό το μέγεθος το GiM RGB μας προσφέρει άφθονο χώρο για άνετη χρήση του ποντικιού, χωρίς να καλύπτει μεγάλο μέρος του γραφείου, ακόμα κι αν αυτό είναι σχετικά μικρό. Η μικρο-υφασμάτινη επιφάνεια του GiM RGB είναι πλήρως αδιαβροχοποιημένη οπότε δε θα έχουμε δυσάρεστες επιπτώσεις αν πέσει νερό ή καφές από το ποτήρι μας, μετά από μια απότομη κίνηση του ποντικιού, κατά τη διάρκεια της εργασίας ή του παιχνιδιού.

Η πιο ενδιαφέρουσα όμως δυνατότητα του GiM RGB είναι το γεγονός ότι μπορεί να φωτίζεται με τη βοήθεια ενός φωτοσωλήνα που διαθέτει περιμετρικά! Μάλιστα στην πάνω πλευρά του υπάρχει ένα κουμπί αφής με τη βοήθεια του οποίου μπορούμε να επιλέξουμε ένα από τα 14 προγράμματα φωτισμού που υποστηρίζει. Δίπλα στο κουμπί υπάρχει το λογότυπο της εταιρείας το οποίο επίσης φωτίζεται με το χρώμα που θα επιλέξουμε. Μπορούμε να διαλέξουμε ενιαίο χρώμα για όλη την περίμετρο ή περιοδική εναλλαγή των χρωμάτων, ανάλογα με τη διάθεσή μας. Η εναλλαγή των χρωμάτων μπορεί να γίνεται με τρεις διαφορετικούς τρόπους, ομαλή, απότομη ή σαν ουράνιο τόξο. Μάλιστα το mousepad «θυμάται» τη ρύθμιση του χρώματος που είχαμε επιλέξει πριν κλείσουμε τον υπολογιστή μας και ξεκινάει με αυτήν, μόλις τον ανοίξουμε πάλι. Υποστηρίζει έντεκα χρώματα, κόκκινο, μπλε, ροζ, μωβ, φούξια, κίτρινο, ανοιχτό πράσινο, λευκό, πράσινο, πορτοκαλί και γαλάζιο. Το φως του είναι δυνατό και φαίνεται ακόμα και σε ένα φωτεινό δωμάτιο. Όμως η καλύτερη αίσθηση δημιουργείται σε ένα δωμάτιο με χαμηλό φωτισμό. Αν μάλιστα το συνδυάσουμε με ένα gaming σετ ποντίκι και πληκτρολόγιο που να είναι επίσης φωτιζόμενα, θα δημιουργήσουμε μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα στον χώρο μας! Έτσι η εμπειρία μας ενώ παίζουμε θα γίνει μοναδική!

Η ενέργεια που απαιτείται για να φωτίζεται το mousepad, παρέχεται μέσω ενός καλωδίου USB που συνδέεται στη θύρα micro-USB η οποία βρίσκεται στην πάνω πλευρά του, κοντά στο κουμπί χειρισμού του φωτισμού. Το καλώδιο μπορούμε να το συνδέσουμε είτε σε μια ελεύθερη θύρα USB του υπολογιστή μας, είτε σε κάποιον φορτιστή κινητού, είτε ακόμα και σε ένα power bank, αρκεί αυτό να υποστηρίζει φόρτιση χαμηλής ισχύος 150mA. Το καλώδιο είναι επενδεδυμένο με υφασμάτινο πλέγμα για να παραμένει ανθεκτικό αλλά και ευλύγιστο. Ακόμα έχει μήκος δύο μέτρα περίπου, για περισσότερη ευκολία κατά την χρήση. Δίπλα στη θύρα micro-USB υπάρχει μια κανονική θύρα USB που μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε για να συνδέσουμε κάποιο στικάκι μνήμης ή άλλη USB συσκευή χαμηλής ισχύος. Αυτή η θύρα στην ουσία αναπληρώνει τη θύρα USB του υπολογιστή που συνδέουμε το mousepad. Έτσι δε χάνουμε καμία θύρα USB του υπολογιστή μας, λόγω της χρήσης αυτού του mousepad. Πραγματικά πολύ πρακτικό!

Η συσκευασία του GiM RGB είναι ένα ορθογώνιο μαύρο κουτί από χαρτόνι. Πάνω του υπάρχει η φωτογραφία του mousepad, τα τεχνικά του χαρακτηριστικά και οι οδηγίες χρήσης σε τρεις γλώσσες. Εσωτερικά θα βρούμε το ίδιο το mousepad και το USB καλώδιο.

Χρησιμοποιώ το Mousepad GiM RGB για περισσότερο από μια βδομάδα και μπορώ να πω ότι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος! Έχει κάνει τον χώρο του γραφείου μου πιο ελκυστικό και πιο ευχάριστο. Ακόμα έχει βελτιώσει αισθητά την εμπειρία χρήσης του ποντικιού μου.

Μπορείτε κι εσείς να αποκτήσετε αυτό το ξεχωριστό mousepad από την Amazon Γερμανίας, σε τιμή περίπου 20 €, μαζί με τα έξοδα αποστολής. Αφού η αγορά γίνεται από χώρα της Ευρώπης, δεν υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις τελωνείου. Παραλαμβάνετε σε μια εβδομάδα περίπου.

[signoff]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο