27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Νέο Κέντρο Ελέγχου MIUI 13: Τρόπος ενεργοποίησης σε τηλέφωνα Xiaomi

Ο νέος πίνακας του κέντρου ελέγχου παρουσιάστηκε με την κυκλοφορία του MIUI 13, αλλά δεν κυκλοφόρησε με την ενημέρωση MIUI 13. Τώρα, είναι διαθέσιμο με μια ενημέρωση της εφαρμογής System UI Plugin V13.0.0.4.0. Επίσης η νέα έκδοση εμφανίστηκε και στην τελευταία ενημέρωση της ROM από το Xiaomi.eu που βάζω την δικιά μου στο Mi 10. Σε αυτό το άρθρο, παρέχουμε οδηγίες βήμα προς βήμα σχετικά με τον τρόπο ενεργοποίησης του νέου Κέντρου Ελέγχου MIUI 13 σε Xiaomi, Redmi και Poco συσκευές που δεν το πήραν ακόμα.

Προηγουμένως, η γραμμή φωτεινότητας βρισκόταν στο κάτω μέρος του κέντρου ελέγχου, αλλά τώρα έχει μετακινηθεί στην περιοχή 4 γρήγορων ρυθμίσεων στο επάνω μέρος με τη νέα ενημέρωση. Η γραμμή έντασης και φωτεινότητας έχει προστεθεί, αλλά η χρήση δεδομένων, η συντόμευση Bluetooth έχει καταργηθεί. Δείτε πως φαίνεται σε μένα, στο Xiaomi 10 με την τελευταία ROM από το Xiaomi.eu. Το κέντρο το βλέπετε λίγο περίεργα γιατί έχω βάλει άλλο θέμα από το κύριο που έχει το κινητό.

Εάν η συσκευή σας λειτουργεί με MIUI 13, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την αλλαγή εγκαθιστώντας την εφαρμογή μέσω του παρακάτω συνδέσμου. Δυστυχώς, αυτή η εφαρμογή δεν παρέχει αλλαγές σε smartphone MIUI 12.5 ή Android 11 που βασίζονται στο MIUI 13. Επομένως, δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε αυτήν την τελευταία έκδοση. Λειτουργεί μόνο σε συσκευές που τρέχουν σε MIUI 13 που βασίζεται στο Android 12.

 

Πως να ενεργοποιήσω το νέο MIUI 13 CONTROL CENTER!?

  1. Κάντε λήψη της εφαρμογής System UI Plugin App V13.0.0.4.0
  2. Αποθηκεύστε το στις λήψεις
  3. Ανοίξτε το Mi File Manager
  4. Εντοπίστε το APK
  5. Εγκαταστήστε το APK, επανεκκινήστε τη συσκευή σας

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο