25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Netflix: σύντομα θα πρέπει να πληρώσετε για να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό σας σε άλλο μέρος

Το Netflix είχε προειδοποιήσει: η πλατφόρμα σκοπεύει να χρεώσει όσους μοιράζονται τον κωδικό πρόσβασής τους με τους συγγενείς τους. Πράγματι, σύμφωνα με το τελευταίο, περισσότεροι από 100 εκατομμύρια χρήστες συνδέονται με λογαριασμούς που πληρώνουν άλλα άτομα. Για την υπηρεσία, δεν υπάρχει αμφιβολία: η απώλεια της δυναμικής της στην αρχή του έτους. που εκδηλώθηκε με την απώλεια 200.000 χρηστών, οφείλεται σε μεγάλο βαθμό σε αυτό το φαινόμενο.

[affcoups id=”100277″]

«Είναι υπέροχο που οι χρήστες μας αγαπούν τόσο πολύ τις ταινίες και τις εκπομπές του Netflix που θέλουν να τις μοιραστούν ευρύτερα», δήλωσε ο Chengyi Long, διευθυντής καινοτομίας προϊόντων στο Netflix. «Αλλά η ευρεία κοινή χρήση λογαριασμών μεταξύ των νοικοκυριών που πραγματοποιείται σήμερα υπονομεύει τη μακροπρόθεσμη ικανότητά μας να επενδύουμε και να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας. Με άλλα λόγια, θα πρέπει να πληρώσετε.

Έτσι, το Netflix δοκιμάζει αυτή τη στιγμή έναν νέο «φόρο» σε πέντε χώρες της Λατινικής Αμερικής, δηλαδή την Αργεντινή, το Ελ Σαλβαδόρ, τη Γουατεμάλα, την Ονδούρα και τη Δομινικανή Δημοκρατία. Μόλις η εφαρμογή εντοπίσει ότι ο χρήστης προσπαθεί να συνδεθεί σε ένα σπίτι που δεν είναι δικό του. του ζητά να πληρώσει επιπλέον χρέωση. Στην Αργεντινή, αυτός ο φόρος είναι 219 πέσος (1,71 $) και 2,99 δολάρια (2,97 $) σε άλλες χώρες.

[affcoups id=”92417″]

Το NETFLIX ΔΟΚΙΜΕΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΣΕ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ

Το Netflix προσδιορίζει ότι αυτή η δυνατότητα δεν λαμβάνει υπόψη τις συνδέσεις σε smartphone, φορητούς υπολογιστές και tablet. Επιπλέον, σε περίπτωση που ο χρήστης βρίσκεται σε διακοπές, ο τελευταίος έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει τον λογαριασμό του για δύο εβδομάδες χωρίς να πληρώσει καμία επιπλέον χρέωση, «υπό την προϋπόθεση ότι ο λογαριασμός σας δεν έχει χρησιμοποιηθεί προηγουμένως σε αυτό το μέρος», καθορίζει την υπηρεσία πριν προσθέτοντας ότι «αυτό εγκρίνεται μία φορά ανά τοποθεσία και ανά έτος».

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#5d9e17″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Οι χρήστες μπορούν επίσης να διαχειρίζονται τα σπίτια τους, προσθέτοντας ή αφαιρώντας μέρη που επιθυμούν να συνδεθούν στον λογαριασμό τους. Από την άλλη πλευρά, η προσθήκη ενός σπιτιού δεν αυξάνει τον αριθμό των χρηστών που μπορούν να παρακολουθήσουν το Netflix. στον ίδιο λογαριασμό. Για αυτό πρέπει ακόμα να πληρώσετε. Διαφορετικοί τύποι είναι πράγματι διαθέσιμοι σε αυτές τις χώρες, επιτρέποντας σε ένα, δύο ή τέσσερα άτομα να χρησιμοποιούν τον ίδιο λογαριασμό.

[signoff]

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο