25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Nubia Z50S Pro: Φωτογραφικό, καλά εξοπλισμένο και με πρωτοποριακή κάμερα

Η Nubia ετοιμάζεται να αποκαλύψει το πολυαναμενόμενο smartphone της, το Nubia Z50S Pro σε λιγότερο από 24 ώρες.
Το Nubia Z50S Pro θα είναι διαθέσιμο σε δύο χρώματα, αλλά σήμερα η εταιρεία ανακοίνωσε έναν επιπλέον χρωματικό συνδυασμό με την ονομασία “Nubia Z50S Pro Pick Up the Light”. Αυτή η παραλλαγή θυμίζει αρκετά μάρμαρο ή κάποια παγωμένη επιφάνεια, κάτι που έχουμε δει πρόσφατα και από το HUAWEI P60 Pro.Από την επίσημη αφίσα θα λέγαμε ότι το κινητό είναι άκρως εντυπωσιακό, με το λευκό φινίρισμα και το επίπεδο πλαίσιο που θυμίζει iPhone.
Ένα από τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν στο χρωματικό σχήμα “Pick Up the Light” είναι η προσθήκη ενός “διαφανούς δακτυλίου με ολογραφική υφή ουράνιου τόξου”. Αυτός ο κυκλικός δακτύλιος, που περιβάλλει τη μονάδα κάμερας, κάνει παιχνίδια με το φως δημιουργώντας όμορφα χρώματα, κάτι που μοιάζει επίσης αρκετά εντυπωσιακό.Το Nubia Z50S Pro ανεβάζει επίσης τον πήχη όσον αφορά τις φωτογραφικές δυνατότητες. Εξοπλισμένο με έναν νέο φακό 35mm με μεγάλο διάφραγμα και έναν αναβαθμισμένο αισθητήρα, διαθέτει 56% υψηλότερη ευαισθησία στο φως και 34% βελτιωμένη πρόσληψη φωτός. Αυτές οι βελτιώσεις επιτρέπουν στους χρήστες να αποτυπώνουν εκπληκτικές εικόνες ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες φωτισμού. Η συσκευή διαθέτει επαγγελματικό φακό 1G+6P αλλά και ένα φίλτρο IR, ένας συνδυασμός που βελτιώνει σημαντικά την ποιότητα της εικόνας στις λήψεις.
Μπορεί το Nubia Z50S Pro να μην έρθει ποτέ στην Ελλάδα, αλλά πιστεύουμε ότι είναι ένα κινητό που αξίζει τον κόπο να το παραγγείλεις από το εξωτερικό. Άσε που σίγουρα θα έχει και ιδιαίτερα λογικό κόστος!

ΠΗΓΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο