Η Xiaomi παρουσίασε την ναυαρχίδα smartphone Mi 11 Ultra τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους. Η συσκευή έγινε δεκτή αλλά ένα χαρακτηριστικό που αποδείχθηκε αμφιλεγόμενο είναι η δευτερεύουσα οθόνη. Το πίσω πάνελ, έχει γίνει δεκτό με μικτές αντιδράσεις μεταξύ των οπαδών της Mi. Ενώ μερικοί δεν βλέπουν τίποτα λάθος, μερικοί άλλοι δεν φαίνεται να λατρεύουν την ιδέα μιας δευτερεύουσας οθόνης στο τηλέφωνο.
Ο Ιδρυτής / Διευθύνων Σύμβουλος της Xiaomi Lei Jun πήρε μέρος στη συζήτηση, αποκαλύπτοντας ορισμένες λεπτομέρειες σχετικά με την οθόνη. Κατά τη γνώμη του, η δευτερεύουσα οθόνη δεν είναι πολύ μεγάλη. Επίσης, δεν κόστιζε τόσο πολύ για την παραγωγή της, πράγμα που σημαίνει ότι η επίδραση στην τιμή του τηλεφώνου δεν είναι πολύ σημαντική. Ο Lei Jun πρόσθεσε επίσης ότι η μόνη πρόκληση που αντιμετώπισε η Xiaomi στο σχεδιασμό της δευτερεύουσας οθόνης είναι ο χώρος. Θυμηθείτε ότι η οθόνη του Mi 11 Ultra στεγάζεται σε μια ορθογώνια μονάδα και διαθέτει επίσης τους πίσω αισθητήρες κάμερας.
Ένας από τους ερωτηθέντες παραπονέθηκε ότι η μονάδα κάμερας είναι πολύ μεγάλη, στην οποία ο Διευθύνων Σύμβουλος της Xiaomi απάντησε ότι οφείλεται στο γεγονός ότι το τηλέφωνο απευθύνεται σε επαγγελματίες φωτογράφους. Στη συνέχεια, συνέστησε το Mi 11 Pro στον καταγγέλλοντα. Επιπλέον, ένας άλλος ερωτώμενος παραπονέθηκε ότι η συσκευή ήταν πολύ βαριά. Αυτό αποδίδεται εξίσου στην τεράστια μονάδα κάμερας.
Ο Lei Jun είχε προηγουμένως αποκαλύψει ότι η δευτερεύουσα οθόνη του Mi 11 Ultra χρησιμοποιεί έναν πίνακα OLED ακριβώς όπως το Mi Band 5. Όσον αφορά τις προδιαγραφές, η δευτερεύουσα οθόνη έχει μέγεθος 1,1 ιντσών και μπορεί να εμφανίσει μια ποικιλία πληροφοριών. Ο κύριος λόγος για τη συμπερίληψη της οθόνης είναι η λήψη φωτογραφιών selfies, καθώς η μπροστινή οθόνη δεν έχει καμία εγκοπή για μια μπροστινή κάμερα. Το Mi 11 Ultra, είναι σίγουρα μία κορυφαία συσκευή, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι κάτι και το τόσο φοβερό. Η δευτερεύουσα οθόνη δεν αυξάνει το πάχος πάρα πολύ, καθώς έχει πάχος μόλις 8,38 mm. Αυτό είναι ακόμα πιο λεπτό από τη δερμάτινη έκδοση του βανίλια Mi 11.
Η δευτερεύουσα οθόνη εμφανίζει επίσης προσαρμοσμένο χρόνο, καιρό, κινούμενα σχέδια και θέματα. Οι χρήστες μπορούν να παρακολουθούν τις ειδοποιήσεις και να λαμβάνουν υπενθυμίσεις μηνυμάτων, υπενθυμίσεις υγείας καθώς και να ελέγχουν τη συσκευή αναπαραγωγής μουσικής του τηλεφώνου.
Στην ενότητα σχολίων της ανάρτησής του, ο Lei Jun αποκάλυψε επίσης ότι το ζήτημα των χρηστών που δεν μπορούν να απενεργοποιήσουν τις ειδοποιήσεις της δευτερεύουσας οθόνης, θα επιλυθεί σύντομα μέσω ενημέρωσης του λογισμικού. Η ενημέρωση MIUI 12.5, θα εισάγει τις βελτιστοποιήσεις της κάμερας που χρησιμοποιήθηκαν στο DXOMARK, θα προωθηθεί σύντομα, πρόσθεσε επίσης ο Lei Jun.
[signoff]