Η κατάσταση στην CD Projekt RED δεν είναι ιδιαίτερα καλή και μετά το κακό λανσάρισμα του Cyberpunk 2077, η πολωνική εταιρεία έπεσε θύμα επίθεσης hackers τον Φεβρουάριο. Παρά τις απειλές από πλευράς hackers και της απαίτησης για χρήματα για να μην διαρρεύσει ο κώδικας πουθενά, ο developer δεν έκανε πίσω και έτσι εδώ και μερικές ώρες, τα παιχνίδια του είναι διαθέσιμά μέσω torrents σε διάφορα «σκοτεινά» σοκάκια του διαδικτύου.
Οι κώδικες περιλαμβάνουν το Cyberpunk 2077, την Next-Gen έκδοση του The Witcher 3: Wild Hunt και το card game Gwent. Οι hackers δίνουν χωρίς περιορισμό τα αρχεία, ωστόσο για να τα ξεκλειδώσετε χρειάζεστε έναν κωδικό που πωλείται έναντι 10 δολαρίων ανά χρήστη.
Χρήστες με πρόσβαση σε software ειδικό για να αναπαράξει τέτοιο κώδικα επιβεβαίωσαν την αυθεντικότητα του υλικού και πλέον τα προβλήματα είναι αρκετά. Και όλα αυτά ενώ η CD Projekt RED περνάει αρκετά δύσκολο οικονομικό τρίμηνο λόγω της άρνησης της Sony να ανεβάσει εκ νέου το Cyberpunk 2077 στους servers του PlayStation Store.
[signoff]