25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Snapdragon 835 που χρησιμοποιείται στα laptop με windows 10, είναι διαφορετικός από αυτόν των κινητών!

Σας έχουμε αναφέρει από παλιότερα ότι η Qualcomm σε συνεργασία με την Microsoft και 2-3 κατασκευάστριες εταιρείες, θα φτιάξουν laptop που θα έχουν για επεξεργαστή τον Snapdragon 835. Μάλιστα όταν είχε πρωτοανακοινωθεί, η Intel είχε δείξει τα δόντια της σε αυτή την σκέψη. Χθες η Asus και η Hewlett-Packard παρουσίασαν από ένα laptop που έχει για επεξεργαστή τον Snapdragon 835. Το θέμα είναι ότι κάποιος ανακάλυψε ότι ο επεξεργαστής που είχε μέσα το laptop είναι διαφορετικός από αυτόν των κινητών! Ας δούμε όμως τι διαφορές έχει και για ποιο λόγο το έκανε αυτό η Qualcomm.

Τα δύο μοντέλα που κυκλοφόρησαν είναι το NovaGo TP370QL από την ASUS, ενώ αυτό που κυκλοφόρησε η Hewlett-Packard, είναι το HP Envy x2. Και τα δύο μοντέλα έχουν για επεξεργαστή τον Snapdragon 835, Windows 10S για λειτουργικό, ενώ το κύριο χαρακτηριστικό τους είναι ότι έχουν περισσότερο από 20 ώρες ζωή και συνεχής σύνδεση με το διαδίκτυο, χωρίς να χρειάζεται να ψάχνετε συνέχεια για WiFi δίκτυο. Μάλιστα αναφέρετε ότι θα έχετε Gigabit LTE ταχύτητες εάν θέλετε να κατεβάσετε κάτι. Επίσης μην ξεχνάτε ότι λόγο χρησιμοποιεί τον Snapdragon 835, το laptop παραμένει δροσερό και χωρίς να χρειάζεται ανεμιστήρα για να δροσιστεί, ενώ την ίδια στιγμή μπορεί να είναι πιο λεπτό απ΄ ότι συνήθως και φυσικά πιο ελαφρύ.

Ο νέος Snapdragon 835 PC μπορεί να τρέξει χωρίς πρόβλημα παραδοσιακές Win32 εφαρμογές, ενώ δεν έχει καμία διαφορά όσο αφορά την απόδοση.

Πάραυτα χρήστες στο neowin ανακάλυψαν ότι ο Snapdragon 835 PC, είναι διαφορετικός από τον 835 που έχουμε στο κινητό μας. Έτσι ανακάλυψαν ότι ο Snapdragon 835 PC έκδοση, δεν υποστηρίζει 802.11ad Wi-Fi (60GHz), WiPower wireless φόρτιση και QuickCharge 4.0 fast charge. Βέβαια η Qualcomm έχει επιβεβαιώσει ότι το NFC υποστηρίζετε. Φυσικά CPU / GPU / DSP / baseband είναι ακριβώς τα ίδια.

HP Envy x2

Απ’ ότι φαίνεται οι όποιες περικοπές έχουν γίνει στον βωμό του κόστους, ώστε να κρατηθεί όσο γίνεται πιο χαμηλά η τιμή και έτσι να έχει ακόμα περισσότερο απήχηση.

Εσείς θα παίρνατε ένα laptop που θα είχε επεξεργαστή τον Snapdragon 835? Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Επίσης μην ξεχνάτε και τον διαγωνισμό μας που θα τον βρείτε στη πρώτη σελίδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο