25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Οι εφαρμογές τρίτων προφανώς δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν πλήρως την οθόνη του iPhone 13 Pro και τη δυνατότητα ProMotion των 120Hz

Μια οθόνη με υψηλούς προσαρμοζόμενους ρυθμούς ανανέωσης έως και 120Hz είναι μεταξύ των κορυφαίων χαρακτηριστικών των πρόσφατα κυκλοφορημένων iPhone 13 smartphone της Apple. Η δυνατότητα είναι διαθέσιμη μόνο στα iPhone 13 Pro και iPhone 13 Pro Max (από 1.099 δολάρια ΗΠΑ στο Amazon) και επιτρέπει μια πολύ ομαλή και ρευστή εμπειρία χρήστη. Ωστόσο, ένας προγραμματιστής στο Twitter εξέφρασε τώρα τις ανησυχίες του σχετικά με ορισμένους ενοχλητικούς περιορισμούς αυτής της δυνατότητας.

Σύμφωνα με τη MacRumors, ο προγραμματιστής με έδρα στον Καναδά δεν μπορεί να προγραμματίσει τις κινούμενες εικόνες στην εφαρμογή του για απόδοση σε 120Hz στο iPhone 13 Pro. Ο υψηλός ρυθμός ανανέωσης φαίνεται να είναι ενεργοποιημένος μόνο για κύλιση και μεταβάσεις σε πλήρη οθόνη, αλλά όχι για όλες τις άλλες κινούμενες εικόνες, οι οποίες σε σύγκριση μοιάζουν να τραυλίζουν. Κατά συνέπεια, αυτό μπορεί να προκαλέσει μια πολύ ασυνεπή εμπειρία χρήστη και στις εγγενείς εφαρμογές της Apple τα 120Hz φαίνεται να είναι ενεργοποιημένα για όλες τις κινούμενες εικόνες.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#5d9e17″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Η Apple δεν έχει ακόμη σχολιάσει τον περιορισμό της, κατά τα άλλα, εντυπωσιακής οθόνης ProMotion στο iPhone 13 Pro. Είναι για παράδειγμα πιθανός αυτός ο περιορισμός να αποσκοπεί στην αύξηση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας του smartphone. Η οθόνη ProMotion στο iPad Pro από την άλλη επιτρέπει στους προγραμματιστές να εφαρμόζουν κινούμενα σχέδια 120Hz. Επομένως, η Apple μπορεί να επιλέξει να ενεργοποιήσει πλήρως τη λειτουργία στο iPhone 13 Pro στο μέλλον, αλλά προς το παρόν οι κάτοχοι του τελευταίου και μεγαλύτερου smartphone της Apple ενδέχεται να μην μπορούν να απολαύσουν τις πλήρεις δυνατότητες της ομαλής και ρευστής οθόνης ProMotion.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο