15.4 C
Athens
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2024

Οι νέοι driver GPU της AMD υπόσχονται τεράστια αύξηση της απόδοσης στο F1 2021!

Το τελευταίο πακέτο προγραμμάτων οδήγησης της AMD Radeon Software Adrenalin έχει βελτιστοποιηθεί για το F1 2021, τη νέα προσομοίωση αγώνων που αναπτύχθηκε από την Codemasters και υπόσχεται να προσφέρει έως και 26% αύξηση στην απόδοση. Αυτό είναι σίγουρα στο υψηλότερο άκρο του είδους της απόδοσης που προσφέρει συνήθως μια αναβάθμιση προγράμματος οδήγησης GPU.

Αυτός ο αριθμός βασίζεται στις δοκιμές της AMD (όχι στη δική μας), και συγκεκριμένα για το παιχνίδι σε 1080p σε ρυθμίσεις Ultra High, με την Radeon RX 6800 XT να εκτελεί την παράσταση. Το υπόλοιπο της δοκιμαστικής βάσης αποτελείται από ένα επεξεργαστή Ryzen 9 5900X και μνήμη DDR4 16 GB. Είναι επίσης με απενεργοποιημένο το ίχνος ακτίνων.

Φυσικά, το αποτέλεσμα θα ποικίλλει ανάλογα με τη συγκεκριμένη GPU και την πλατφόρμα σας, αλλά το δυναμικό είναι τουλάχιστον εκεί για ένα τεράστιο και δωρεάν κέρδος απόδοσης με το τελευταίο πακέτο προγραμμάτων οδήγησης της AMD (έκδοση 21.7.1). Οι σημειώσεις κυκλοφορίας ισχυρίζονται επίσης ότι μπορείτε να δείτε έως και 6% αύξηση της απόδοσης όταν παίζετε στο 4K και με ενεργοποιημένο το ίχνος ακτίνων.

 

[signoff]

 

Δια

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο