26.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Οι πηγές μας λένε ότι η Samsung δεν βγάλει την σειρά Galaxy Note 21 το 2021!

Η ύπαρξη του Samsung Galaxy Note 21 αμφισβητήθηκε σε περισσότερες από μία περιπτώσεις. Ωστόσο, η συντριπτική συναίνεση μεταξύ της κοινότητας είναι ότι το Galaxy Note 21 είναι εδώ για να μείνει. Με το Galaxy S21 που έχει προγραμματιστεί για κυκλοφορία στα μέσα Ιανουαρίου, η Samsung θα έπρεπε να είχε ξεκινήσει να εργάζεται για τη ναυαρχίδα του δεύτερου τριμήνου αυτήν τη στιγμή. Αυτό δεν φαίνεται να συμβαίνει εάν πιστέψουμε την νέα διαρροή.

Ο διάσημος leaker Ice Universe λέει ότι δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με την ανάπτυξη του Galaxy Note 21. Κάποιος μπορεί να υποστηρίξει ότι είναι πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για τη συσκευή, δεδομένου ότι το Galaxy S21 δεν έχει φτάσει ακόμα στα ράφια. Ένα Tweet από άλλον leaker, τον Max Weinbach, επιβεβαιώνει περαιτέρω αυτό το φαινομενικά περιττό κομμάτι πληροφοριών. Φαίνεται ότι δεν υπάρχει κανένα σημάδι της σειράς Galaxy Note 21 στη λίστα των κορυφαίων smartphone που η Samsung έχει προγραμματίσει για το 2021. Παρόλο που οι Max Weinbach και Ice Universe ήταν αρκετά ακριβής με τις προηγούμενες διαρροές τους, πρέπει να πάρουμε αυτές τις πληροφορίες με μια δόση σκεπτικισμού.

Ο θάνατος του Galaxy Note 21 δεν προκαλεί έκπληξη, δεδομένου ότι η γέφυρα μεταξύ των τηλεφώνων Galaxy S και Galaxy Note ήταν ουσιαστικά ανύπαρκτη τα τελευταία χρόνια. Οι πρόσφατες συσκευές Galaxy Note ήταν κάτι παραπάνω από οριακά καλύτερες ναυαρχίδες των Galaxy S και είναι κατανοητό γιατί η Samsung θέλει να τις ξεφορτωθεί. Ορισμένοι αναλυτές εικάζουν ότι η επερχόμενη σειρά πτυσσόμενων συσκευών της Samsung θα αντικαταστήσει τελικά τη σειρά smartphone Galaxy Note. Αυτή η προφητεία φαίνεται να υλοποιείται νωρίτερα από ό, τι αναμενόταν και θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε τι θα έχει στη διάθεσή μας η Samsung το 2021.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο