25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Όλα τα νέα Xiaomi Redmi K40 θα έχουν υψηλό ρυθμό ανανέωσης και γρήγορη φόρτιση!

Ο γνωστός leaker Digital Chat Station αποκάλυψε μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την επερχόμενη σειρά Redmi K40. Σε κοινή χρήση στον λογαριασμό τους στο Weibo, ο leaker ισχυρίζεται ότι όλες οι παραλλαγές του Redmi K40 θα έχουν οθόνες υψηλής ανανέωσης και λειτουργίες γρήγορης φόρτισης.

Η συμπερίληψη των πάνελ υψηλής ανανέωσης σε ολόκληρη τη σειρά Redmi K40 θα έκανε μια αλλαγή από τη φετινή σειρά Redmi K30. Η Xiaomi κυκλοφόρησε οκτώ smartphone με την επωνυμία Redmi K30, από το κανονικό Redmi K30 έως το Redmi K30 Ultra και το Redmi K30 5G Racing. Ωστόσο, η σειρά είναι χάος στο θέμα των οθονών. Το Redmi K30 Pro διαθέτει οθόνη AMOLED 60 Hz, για παράδειγμα, ενώ το Redmi K30 διαθέτει πίνακα IPS 120 Hz. Για να μπερδέψει τα πράγματα περαιτέρω, το Redmi K30S διαθέτει οθόνη IPS 144 Hz.

Μια πρόσφατη πιστοποίηση 3C επιβεβαίωσε ότι οι δυνατότητες γρήγορης φόρτισης της Xiaomi μπορεί να μην είναι τόσο γρήγορες από τα σύγχρονα πρότυπα. Ενώ πολλοί OEM, συμπεριλαμβανομένης της Xiaomi, έχουν κυκλοφορήσει smartphone που μπορούν να φορτίσουν πάνω από 65 W, φαίνεται ότι η σειρά Redmi K40 μπορεί να περιοριστεί σε 33 W. Είναι όμως ένα μικρό παράπονο, καθώς το 33 W θα επαναφορτίσει τα smartphone μέσα σε 60 έως 90 λεπτά .

Η Xiaomi πιστεύεται ότι χρησιμοποιεί τα Snapdragon 775G και Snapdragon 875 στη σειρά Redmi K40. Η Qualcomm πρόκειται να ανακοινώσει αυτά τα chipsets τον Δεκέμβριο, οπότε ίσως χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι τις αρχές του 2021 πριν η Xiaomi παρουσιάσει τα πρώτα της κινητά Redmi K40.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο