25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

One plus 7T Pro – Έρχεται με πτυσσόμενη κάμερα και 90Hz οθόνη. Δείτε πως θα είναι…

Σήμερα απ’ ότι φαίνεται είναι η ημέρα των διαρροών. Έτσι ο πολύ γνωστός μας Onleaks, μας παρουσίασε το One Plus 7Τ Pro.

Ο Onleaks αποκάλυψε ότι η One Plus θα συνεργαστεί με τη McLaren για να δημιουργήσει μια προσαρμοσμένη έκδοση του 7T Pro, την One Plus 7T Pro McLaren. Η κύρια διαφορά της με την κανονική έκδοση, θα είναι τα διαφορετικά χρώματα που θα έχει και το θέμα UI.

Και οι δύο εκδόσεις θα χρησιμοποιούν μια πλήρους οθόνης χωρίς κάποιο notch. Το προβλεπόμενο μέγεθος της οθόνης είναι οι 6.67 ίντσες. Η οθόνη θα είναι Fluid AMOLED με ρυθμό ανανέωσης τα 90Hz και θα υποστηρίζει αναγνώριση δακτυλικών αποτυπωμάτων οθόνης.

Στη διαμόρφωση του πυρήνα, το One Plus 7T Pro αναμένεται να είναι εξοπλισμένα με τη ναυαρχίδα Snapdragon 855 Plus. Σε σύγκριση με το Snapdragon 855, το Snapdragon 855 Plus έχει δύο βελτιώσεις. Η πρώτη είναι ότι τώρα ο επεξεργαστής Kryo 485 τρέχει στα 2.96GHz ενώ ο Snapdragon 855 ήταν στα 2.84GHz και δεύτερον η GPU Adreno 640 πέτυχε βελτίωση της απόδοσης κατά 15%.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η έκδοση One Plus 7T Pro έχει τρεις κάμερες πίσω. Η προηγούμενη γενιά και η 7 Pro έπιασαν στο DxOMark μία καλή βαθμολογία 111 μονάδων, η οποία βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της κατάταξης της DxOMark. Ως διάδοχος, η απόδοση του One Plus 7T Pro σίγουρα θ’ αξίζει να δούμε τι θα κάνει.

Επιπλέον, το One Plus 7T Pro εξακολουθεί να μην διαθέτει υποδοχή ακουστικών 3,5 χιλιοστών και η υποδοχή κάρτας SIM βρίσκεται στην κορυφή του κινητού.

[signoff]

 

Πηγή

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο