27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

OPPO Reno – Πραγματικές του φωτογραφίες μας έδειξε ο αντιπρόεδρος της OPPO, Shen Yiren

Η OPPO έχει επιβεβαιώσει επίσημα ότι την νέα σειρά Reno, θα την δούμε για πρώτη φορά στις 10 Απριλίου. Σύμφωνα με τα όσα ξέρουμε σχετικά με αυτή την νέα σειρά, το OPPO Reno θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις. Η μία έκδοση θα είναι με τον Snapdragon 855 ενώ η άλλη θα είναι με τον Snapdragon 710. Το NFC και η κάμερα ανάλυσης 48 MP θα είναι διαθέσιμα και στις δύο εκδόσεις, αν και το πιο βασικό χαρακτηριστικό της νέα έκδοσης θα είναι η υποστήριξη της τεχνολογίας του υβριδικού zoom 10x! Πριν από λίγο ο αντιπρόεδρος της OPPO, Shen Yiren, μας έδειξε πραγματικές φωτογραφίες του αναμενόμενου Reno στον λογαριασμό του στο Weibo.

Ο Shen Yiren αναφέρει στο Weibo: “Εσείς νομίζετε ότι είναι κάτι εύκολο σαν να πιέζεις μία οδοντόκρεμα. Για να πάρω μία πραγματική φωτογραφία, δεν θα μπορώ να σας δείξω το πραγματικό υλικό του κινητού. Όσο για το χρώμα του είναι πολύ τολμηρό. Όλοι μπορείτε να διαλέξετε τι χρώμα θέλετε.”

Released on April 10!  Shen Yiren exposed OPPO Reno real camera photo: four color combinations

Όπως βλέπετε και από την φωτογραφία που ανέβηκε από τον αντιπρόεδρο, το OPPO Reno θα κυκλοφορήσει σε 4 χρώματα, ένα πράσινο της θαλάσσης, ένα μαύρο της νύκτας, ένα χρώμα ομιχλώδους σκόνης και ένα μπλε. Πιο πριν ο Shen Yiren αποκάλυψε ότι η αναλογία οθόνης προς σώμα θα είναι 93.1%, το πλάτος των περιθωρίων αριστερά και δεξιά θα είναι 1.63mm, ενώ το πλάτος στο πάνω πλαίσιο είναι 1.8mm και στο κάτω 3.5mm. Την ίδια ώρα δεν υπάρχει κάποια τρύπα στο πίσω μέρος ή στην μπροστινή οθόνη.

Ο Shen Yiren ανέφερε επίσης ότι εάν κάποιος θέλει να το δει σε κάποιο άλλο χρώμα, ας του το πει από κάτω σε σχόλιο. Εάν υπάρχει μεγάλη απήχηση στο χρώμα αυτό, θα το σκεφτούμε να περιλαμβάνεται στην επόμενη έκδοση. Φέτος ο χρωματισμός θα μείνει σε στέρεα χρώματα.

Αποκτήστε το T10 PRO και άλλα πολλά TV Box από το Geekbuying σε χαμηλές τιμές χάρις τα κουπόνια μας!

Πρόσφατα, μάθαμε ότι αναμένεται να έχει OLED οθόνη, μπαταρία χωρητικότητας 4065mAh και θα υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση VOOC 3.0

Αναφέρεται ότι η OPPO έχει ετοιμάσει 2 εκ συσκευές για στοκ, που θα είναι έτοιμα για παράδοση αμέσως μετά την παρουσίασή του.

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο