27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Oukitel W3 – Αποκτήστε το πανέμορφο αδιάβροχο smartwatch στα 27.86€ από το Cafago για λίγα κομμάτι ακόμα!

Την Oukitel σίγουρα την έχετε ακούσει πολλές φορές για τα διάφορα κινητά που βγάζει. Η εταιρεία βγάζει και άλλα προϊόντα που είναι επίσης πολύ αξιόλογα και αξίζει να δείτε. Ένα από αυτά είναι ένα smartwatch που φτιάχνει, το Oukitel W3 που εκτός από τ’ ότι είναι πάρα πολύ όμορφο, είναι και πολύ καλό σαν smartwatch!

Το OUKITEL W3 θα το βρείτε σε μαύρο και ασημένιο. Φέρει είτε μεταλλικό λουράκι σε αντίστοιχα χρώματα ή και δερμάτινο σε μαύρο χρώμα. Οι διαστάσεις του ρολογιού είναι 4.3 x 4.3 x 1.08 cm, ενώ του λουρακιού το μήκος του είναι 16 – 22.5 cm. Είναι κατασκευασμένο από μείγμα μετάλλου το κύριο μέρος. Η οθόνη του είναι στρογγυλή, 1.3″. Μέσα του κρύβει τον επεξεργαστή Nordic N52832, ενώ είναι εφοδιασμένο με 512KB RAM και 8MP ROM. Συνδέεται με το κινητό σας μέσω του Bluetooth 4.0. Η γλώσσα του ρολογιού είναι στ’ αγγλικά, αλλά υποστηρίζει όμως ανάμεσα στις άλλες γλώσσες και τα Ελληνικά! Η μπαταρία του είναι χωρητικότητας 230mAh. Για να μπορείτε να το διαχειριστείτε και να δείτε όλα αυτά που καταγράφει και όχι μόνο, θα χρειαστεί να έχετε εγκαταστημένη την εφαρμογή Hey Band, που μπορείτε να την κατεβάσετε είτε από το Google Playstore είτε από το Apple Playstore, ανάλογα με το κινητό που έχετε.

Όπως σας είπα η οθόνη του είναι στρογγυλή, έγχρωμη και TFT. Λόγο του σχεδιασμού του και τη δυνατότητα που έχει να παίρνει είτε μεταλλικό λουράκι, είτε δερμάτινο, το ρολόι είναι ιδανικό για κάθε περίπτωση, επίσημη ή μη. Σαν smartwatch που είναι υποστηρίζει όλες τις λειτουργίες που περιμένετε να δείτε σ’ ένα έξυπνο ρολόι όπως το Oukitel W3. Έτσι υποστηρίζει καταγραφή του ύπνου, βηματομετρητή, μετράει απόσταση και θερμίδες, καταγράφει την καρδιακή λειτουργία. Σας ενημερώνει για κλήσεις, μηνύματα, ειδοποιήσεις από εφαρμογές, ενώ υποστηρίζει πολλαπλά αθλητικά σενάρια. Επιπρόσθετα, μπορεί και μετράει το ποσοστό O² που έχετε στο αίμα σας, αλλά και την αρτηριακή σας πίεση. Τώρα σαν ιατρός….η οξυγόνωση μπορεί να είναι σωστή, αλλά η πίεση, να είμαι ειλικρινής αμφιβάλλω. Πάλι μπορεί όμως να χρησιμοποιεί κάποιο έξυπνο αλγόριθμο και να μετράει την πίεση καλά. Το Oukitel W3 είναι αδιάβροχο, αλλά η εταιρεία μας λέει ότι καλό είναι να μην το φοράμε ενώ κάνουμε κολύμπι ή μπάνιο με ζεστό νερό.

 

[su_button url=”https://bit.ly/2D0mbAE” target=”blank” style=”bubbles” background=”#db0722″ color=”#fdfefd” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”0″ icon_color=”#000000″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″]Αποκτήστε το OUKITEL W3 Smart Watch από το Cafago για περιορισμένο αριθμό σε Flash Sales και με τιμή μόλις 27.86€![/su_button]

 

[signoff]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
  1. Καλημέρα.
    Σχετικά με το Oukitel w3.
    Πρόκειται για καινούριο μοντέλο;
    Σχετικά με το κατάστημα cafago είναι διασφαλισμένο το τελωνείο και αν ναι με ποιο τρόπο αποστολής

  2. Καλησπέρα σήμερα το παρέλαβα τελικά.
    Τουλάχιστον απαράδεκτο.
    Δεν κάνει σχεδόν τίποτα.
    Άσε που η oukitel official αρνειτε την επίσημη κυκλοφορία ακόμα.
    Το κουτί του καμία σχέση με το γνωστό πορτοκάλι κουτί που έχει η εταιρία.
    Δεν έχει αναγνώριση με όνομα στην κλήση.
    Άθλια οθόνη και τα watch face του είναι απαράδεκτα.
    Πουθενά το λογότυπο oukitel.
    Το hey and χαλιά , προσπάθησα να συνδέσω σε κάποια άλλα app αλλά τίποτα.
    Αν κλείσεις το GPS κάνει αποσύνδεση και γεια σας.
    Μια αποτυχημένη τελικά αγορα

  3. Πάντως η επίσημη απάντηση της oukitel είναι ότι δεν έχει βγάλει τετοιο μοντέλο.
    Αυτό που παρέλαβα είναι μαϊμού από το bangood.
    Για όποιον ενδιαφέρεται έχω και την συνομιλία με την oukitel ……
    Banggod στέλνει πλέον και μαϊμού τάχα επώνυμα.
    Πάντως ότι πήρα από εκεί είχα προβλήματα……

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο