27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Out Of The Box… Part 1. Είμαστε Έξω Από Τα “Κουτιά” Μας… Ας Τα Βγάλουμε Κι Αυτά!!!

ΑΑΑΑΑΑ!!!! ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ “ΔΙΠΛΟ” GIVEAWAY ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ… για 2 Honor Band 6 και για πάρεις μέρος… πάτα εδώ: https://youtu.be/xq9g6ce9qqw

Μετά το τέλος των βίντεο της Καραντίνας σήμερα συνεχίζουμε στο ίδιο “μοτίβο” αλλά με άλλη ονομασία… που είναι διφορούμενη… ή και τριφορούμενη θα έλεγα!!!

Το Out Of The Box θα πει έξω από το κουτί… άρα α) έξω από το κουτί βγάζουμε τα πακέτα, β) βγαίνουμε έξω από το κουτί (σπίτι μας) λόγο της λήξης των περιορισμών (να δούμε έως πότε!!!) και γ) Ίσως να λέμε πράγματα και να σκεφτόμαστε Out Of The Box… γιατί κάνει σε όλους μας καλό και μας κάνει να βλέπουμε μακρύτερα…

Τέρμα οι “αμπελοφιλοσοφίες” και πάμε να περάσουμε καλά, να κάνουμε παρέα και δούμε τι μας ήρθε από του Κινέζους!!! Για όποιον θέλει να τσεκάρει ή να κάνει δικό του κάποιο από τα προϊόντα… θα σας τα έχω πιο κάτω με σειρά ανοίγματος!

1/14 2.4G 28km/h RC Racing Car Formula Car Kids Child Toys σε τιμή;;; 37€ από το Banggood με κουπόνι BGhoney2110. Προτιμήστε ασφαλή μέθοδο αποστολής Priority direct mail 100% χωρίς τελωνείο.
Link: https://bit.ly/2SNcEr7

Eachine EAT10 1/18 Brushed RC Car with 2.4GHz Remote Control High Speed 28km/h 4WD Off Road Monster Truck RC Model Vehicle Crawler for Boys Kids and Adults σε τιμή;;; 49€ από το Banggood σε Promo. Προτιμήστε ασφαλή μέθοδο αποστολής EU Priority line 100% χωρίς τελωνείο.
Link: https://bit.ly/2Rlk8kT

Για τα μονωτικά ακουστικά πάνελ της Geepro οι επιλογές μου είναι μια – μια παρακάτω… Δοκιμάστε κουπόνι κουπόνι BGhoney2110 συνήθως δουλεύει… Προτιμήστε ασφαλή μέθοδο αποστολής EU Priority line 100% χωρίς τελωνείο.
Link: https://bit.ly/3btkvk5
Link: https://bit.ly/3w9ggCh
Link: https://bit.ly/3eLv0S2
Link: https://bit.ly/3tJBLYQ

BlitzWolf® BW-GH1 Gaming Headphone 7.1 Surround Sound Bass RGB Game Headset with Mic for Computer PC PS3/4 Gamer – 7.1 channel σε τιμή;;; 20,79€ από την Τσέχικη αποθήκη (CZ) του Banggood σε Promo… Ασφαλώς ούτε κουβέντα για τελωνείο και σε λίγες ημέρες στο σπίτι σας.
Link: https://bit.ly/2RlnJzp

BlitzWolf® BW-IS20 Tuya Wireless 2G GSM Wifi Smart Home Security Alarm System Starter Kit With DIY 4.3 Inch Fingerprint Unlock Touch Display Smart Alarm System Hub / 2 * Window & Door Sensors / 1 * Motion Detector / 2 * Remote Controllers σε τιμή;;; 63€ από την Πολωνική αποθήκη (PL) του Banggood με κουπόνι BGBWIS20PL … Ασφαλώς ούτε κουβέντα για τελωνείο και σε λίγες ημέρες στο σπίτι σας. Link: https://bit.ly/3fg1nY2

BOXYM oFit-2 Finger-Clamp Pulse Oximeter Finger Blood Oxygen Saturometro Heart De Oximeter Portable Pulse Oximetro Monitor σε τιμή;;; 10,72€ από το Banggood από το Banggood σε Promo και με οποιαδήποτε μέθοδο αποστολής επιλέξετε γιατί είναι κάτω από 22€ και δεν υπάρχει θέμα τελωνείου.
Link: https://bit.ly/2zBK16K

Xiaomi Mijia USB3.0 Flash Drive 64G Portable USB Disk 124MB/s U Disk Pen Drive Memory Stick with Portable Fashion lanyard design σε τιμή;;; 11,5€ από το Banggood με κουπόνι BGNC4961 και με οποιαδήποτε μέθοδο αποστολής επιλέξετε γιατί είναι κάτω από 22€ και δεν υπάρχει θέμα τελωνείου.
Link: https://bit.ly/3se8eFL

DIGOO DG-NB215 15 inch LCD Writing Tablet for Kids Large Highlight Display Ultra Thin Digital Drawing Board Family Business Blackboard with Pen σε τιμή;;; 15€ από την Αγγλική αποθήκη (GB) του Banggood σε Promo και με οποιαδήποτε μέθοδο αποστολής επιλέξετε γιατί είναι κάτω από 22€ και δεν υπάρχει θέμα τελωνείου.
Link: https://bit.ly/3uQikim

BOYA BY-WM3 Lavalier Wireless Microphone System 2.4GHz Professional Studio Mic for iPhone Android Type-C 3.5mm Smartphone DSLR Camera σε τιμή;;; 150€ από το banggood. Προτιμήστε ασφαλή μέθοδο αποστολής EU Priority line 100% χωρίς τελωνείο.
Link: https://bit.ly/3ygm8LI

[signoff]

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο