25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Παιχνίδια σε PS4 και PS5: Φέτος είναι η χρονιά τους!

Σημαντικές παραγωγές στη λίστα μιας χρονιάς που αναμένουμε με ιδιαίτερη αγωνία.
Μετά τις σημαντικές καθυστερήσεις και αναβολές παιχνιδιών που είδαμε το 2020 και το 2021, ήρθε η ώρα του 2022 και ήδη η λίστα με τα παιχνίδια που έχουν ανακοινωθεί για φέτος είναι τεράστια.

Οι κάτοχοι PS4 και PS5 θα πρέπει να περιμένουν πολλούς και σημαντικούς τίτλους για τις κονσόλες τους και πάμε να δούμε 10 από τα πιο αναμενόμενα games των επόμενων 11,5 μηνών.

10 παιχνίδια που θα ξεχωρίσουν το 2022 σε PS4 και PS5 (vids)
Dying Light 2: Stay Human
Κυκλοφορία: 4 Φεβρουαρίου

20 χρόνια μετά τα γεγονότα του πρώτου Dying Light, οι παίκτες καλούνται για άλλη μια φορά να συλλέξουν αντικείμενα και πόρους και να αντιμετωπίσουν ορδές μολυσμένων, προσπαθώντας να στηρίξουν το τελευταίο οχυρό της ανθρωπότητας.

Elden Ring
Κυκλοφορία: 25 Φεβρουαρίου

Το νέο παιχνίδι από την ομάδα των Dark Souls (From Software) έρχεται σε συνεργασία με τον George R.R. Martin και φέρνει τους παίκτες σε έναν επικίνδυνο κόσμο, γεμάτο κινδύνους και μέρη για εξερεύνηση.

Forspoken
Κυκλοφορία: 3 Μαρτίου 2022

Μια κοπέλα από τη Νέα Υόρκη βρίσκεται σε έναν νέο φανταστικό κόσμο (Athia) που διαφέρει αρκετά από την καθημερινότητά της. Εκεί, αποκτά μαγικές δυνάμεις και πρέπει να επιβιώσει για να επιστρέψει σπίτι της.

Ghostwire: Tokyo
Κυκλοφορία: 2022

Η Tango Gameworks προσφέρει το νέο της παιχνίδι μετά το The Evil Within. Στο Ghostwire: Tokyo μεταφερόμαστε στην Ιαπωνία, όπου και κυριαρχεί το μεταφυσικό στοιχείο μέσα από ένα νέο παιχνίδι δράσης και περιπέτειας πρώτου προσώπου.

God of War Ragnarok
Κυκλοφορία: 2022

Η συνέχεια του πολύ πετυχημένου παιχνιδιού του 2018, φέρνει για άλλη μια φορά τον Kratos και τον Atreus στην Νορβηγία. Θα καταφέρουν πατέρας και γιος να τα βγάλουν πέρα με τις νέες προκλήσεις ή θα επιστρέψουν πάλι στις αμαρτίες του παρελθόντος;

Gotham Knights
Κυκλοφορία: 2022

Ο Batman είναι νεκρός και ο νέος υπόκοσμος αρχίζει να απλώνεται σε όλη τη Gotham City. Ο παίκτης καλείται να οργανώσει την ομάδα του από άλλους γνωστούς υπερήρωες και να σώσει την πόλη, χρησιμοποιώντας στοιχεία μάχης που γνωρίσαμε στα παιχνίδια της σειράς Batman Arkham.

Gran Turismo 7
Κυκλοφορία: 4 Μαρτίου

Το νεότερο παιχνίδι οδήγησης της Polyphony Digital έρχεται στις αρχές Μαρτίου για να προσφέρει για άλλη μια φορά μοναδικές εμπειρίες, στοχεύοντας περισσότερο στον ρεαλισμό. Μια πληθώρα αυτοκινήτων και πιστών θα προσφέρουν το απόλυτο ταξίδι οδήγησης.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#0726db” color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Horizon Forbidden West
Κυκλοφορία: 18 Φεβρουαρίου

Η Aloy καλείται για άλλη μια φορά να ζήσει στην μετα-αποκαλυπτική Αμερική και να λύσει μυστήρια που εξηγούν τι έχει συμβεί στον κόσμο. Νέες μηχανές, νέες φυλές και σημαντικές μάχες σε έναν νέο κόσμο γεμάτο κινδύνους.

Sifu
Κυκλοφορία: 20 Φεβρουαρίου

Μια ξεχωριστή κυκλοφορία, όπου ένας νεαρός πρωταγωνιστής αναζητά εκδίκηση για τη δολοφονία της οικογένειάς του. Με κάθε θάνατο, ο κεντρικός χαρακτήρας αναγεννιέται, αλλά καθώς ο χρόνος περνάει, εκείνος γερνάει και, παρόλο που η υγεία του μειώνεται, τα χτυπήματά του είναι ακόμα πιο φονικά.

Uncharted: Legacy of Thieves Collection
Κυκλοφορία: 28 Ιανουαρίου

To Uncharted 4: A Thief’s End και το Uncharted: The Lost Legacy είναι τα πρώτα παιχνίδια της σειράς που έρχονται στο PS5 και μάλιστα σε ένα πακέτο με τίτλο Uncharted: Legacy of Thieves Collection. Γνωρίστε την περιπέτεια των Nathan Drake και Chloe Frazer σε υψηλότερη ανάλυση και με καλύτερα γραφικά.

[signoff]

 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο