27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Panasonic – Η πρώτη ιαπωνική εταιρεία που ακολουθεί τις οδηγίες αποκλεισμού της Huawei.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των ξένων ΜΜΕ σήμερα το πρωί, η Ιαπωνική Panasonic είπε ότι ορισμένα προϊόντα της έχει σταματήσει να τα κατασκευάζει και να τα δίνει στην Huawei, για να συμμορφωθεί με την απαγόρευση των ΗΠΑ. Αυτή είναι και η πρώτη ιαπωνική εταιρεία που είναι γνωστή ότι ακολουθεί την απαγόρευση των ΗΠΑ.

Όπως δήλωσε η εταιρεία, “η Panasonic έχει δώσει εντολή στους υπαλλήλους της να σταματήσουν να διαπραγματεύονται με την Huawei και τις 68 θυγατρικές της που καλύπτονται από την αμερικανική απαγόρευση”.

Η Panasonic δεν έχει σημαντική κατασκευαστική βάση εξαρτημάτων στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά η εταιρεία ανέφερε ότι τα προϊόντα που προσφέρονται στην Huawei ισχύουν για απαγορεύσεις, έχοντας το 25% ή περισσότερων τεχνολογιών ή υλικών που προέρχονται από την Αμερική.

Η έκθεση ανέφερε ότι η Panasonic παράγει διάφορα εξαρτήματα για τα έξυπνα τηλέφωνα της εταιρείας, αυτοκίνητα και εξοπλισμό αυτοματισμού εργοστασίων, αλλά η εταιρεία αρνήθηκε να σχολιάσει ποια εξαρτήματα επηρεάστηκαν από την απαγόρευση. Δεν είναι σαφές εάν η ανακοίνωση της Panasonic θα καλύπτει άλλα προϊόντα που δεν περιλαμβάνουν τεχνολογία των ΗΠΑ.

Τη Δευτέρα, οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν αναστολή 90 ημερών στην απαγόρευση της Huawei να μειώσει τον αντίκτυπο στους υπάρχοντες Αμερικανούς πελάτες της Huawei.

Προσφορά: Mini PC – Αποκτήστε τα Beelink, Hystou, Vorke από το Geekbuying χωρίς τελωνείο με τα κουπόνια μας με έκπτωση έως και 50% κάτω!

Αυτή η προσωρινή άδεια επιτρέπει στην Huawei να παρέχει υπηρεσίες και υποστήριξη για υπάρχοντα κινητά τηλέφωνα της Huawei, συμπεριλαμβανομένων των ενημερώσεων λογισμικού ή των ενημερωτικών εκδόσεων, όταν είναι απαραίτητο, ενώ επιτρέπει στην Huawei να διατηρήσει τον υπάρχοντα εξοπλισμό του τηλεπικοινωνιακού δικτύου.

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο