18.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Παρουσίαση: Honor Band 5 Global Edition – Δείτε και μάθετε όλα όσα θέλετε για τον μεγάλο και άξιο αντίπαλο του Mi Band 4! Δείτε την μεγάλη έκπληξη που ετοίμασε η εταιρεία για όλους τους Έλληνες! Αποκτήστε το πιο φθηνά με το κουπόνι μας! Έχουμε νικητή!

Όλοι ξέρετε πόσο πολύ ασχολούμαστε εδώ στο iTechNews.gr, κατά αποκλειστικότητα σχεδόν σε όλα, με τα wearable της Xiaomi. Από το Mi Band 3/4, το Stratos και ότι έχει βγάλει η εταιρεία. Όμως, το Mi Band 4 έχει ένα αντίπαλο, ένα άξιο αντίπαλο όπως μας ενημερώνει η άλλη εταιρεία. Ποιος είναι αυτός…το Huawei Honor Band 5! Μου έκανε την τιμή το Cafago να μου στείλει να δοκιμάσω την διεθνή έκδοση του Honor Band 5, έτσι ώστε να δω και από κοντά ποιος είναι ο καλύτερος και τι αξίζει να προτείνουμε. Η απάντηση θα σας εκπλήξει, μαζί και εμένα! Ας δούμε όμως τι παρέλαβα και εάν πρέπει κάποιος να διαλέξει το Honor Band 5 από το Mi Band 4!

Το Honor Band 5 ήρθε χωρίς πρόβλημα από το Cafago όπως σας είπα. Η συσκευασία του, εφόσον μιλάμε για την Global έκδοση, είχε τα πάντα στα αγγλικά απ’ έξω. Έτσι μπροστά βλέπουμε μία φωτογραφία του Honor Band 5, ενώ στο πίσω μέρος βλέπουμε διάφορα τεχνικά του χαρακτηριστικά.

Ανοίγοντας την συσκευασία μέσα θα βρείτε το Huawei Honor Band 5, τον φορτιστή του, ένα εγχειρίδιο στ’ αγγλικά και μία κάρτα εγγύησης.

Για να ενεργοποιήσετε το Honor Band 5, θα χρειαστεί να το συνδέσετε με μία παροχή ρεύματος, να ξεκινήσει φόρτιση. Αμέσως θα ενεργοποιηθεί και θα σας παρουσιάσει μήνυμα να το συνδέσετε με την εφαρμογή του. Την εφαρμογή του την βρίσκεται σκανάροντας τον κωδικό QR που βρίσκεται στο πλάι. Η εφαρμογή είναι η Huawei Health, που μπορείτε να την βρείτε σε Google Playstore αλλά και Apple Store. Εγώ θα σας δώσω και μία λίγο πιο πρόσφατη, beta έκδοση, που την έχω και εγώ και δουλεύει μια χαρά. Υπόψιν το πρόγραμμα θα σας ζητήσει να κατεβάσετε άλλο ένα βοηθητικό πρόγραμμα για να δουλέψει σωστά.

Google Playstore 9.0.6.447 Apple Store 8.0.26.310 Android 9.0.7.005-wearBeta

Σας έχω παραθέσει και παλιότερα ένα συγκριτικό πίνακα μεταξύ Huawei Honor Band 5, Huawei Honor Band 4 και του Mi Band 4, για να δείτε διαφορές και ομοιότητες. Σας τον ξαναπαράθετω……

HUAWEI Honor Band 4 Xiaomi Mi Band 4
(standard version)
Global Version HONOR Band 5
Οθόνη 0.95″ AMOLED έγχρωμη αφής 0.95″ AMOLED έγχρωμη αφής με το εφέ του UI Dynamic να είναι πολύ καλύτερο
Σχήμα Τετράγωνο Ελλειπτικό Τετράγωνο
Υλικό κατασκευής TPU TPU + TPE TPU
Αδιάβροχο 50 μέτρα αδιάβροχο
Μπαταρία 100mAh 135mAh 100mAh
Αναμονή 15 ημέρες 20 ημέρες 20 ημέρες
Χρόνος φόρτισης 120 λεπτά 120 λεπτά 100 λεπτά
Bluetooth έκδοση Bluetooth 4.0 Bluetooth 5.0 Bluetooth 5.0
Λειτουργίες Alarm clock,Bluetooth dialing,call reminder,calories burned measuring,distance recording,find your phone,incoming calls show,measurement of heart rate,message management,pedometer,sleep management Alarm clock,Bluetooth dialing,call reminder,distance recording,incoming calls show,measurement of heart rate,message management,sedentary reminder,sleep management Alarm clock,Bluetooth dialing,call reminder,calories burned measuring,distance recording,find your phone,incoming calls show,24-hour continuous heart rate monitoring,message management,pedometer,sleep management, blood measurement (κορεσμός οξυγόνου – επιβεβαιώθηκε από την Honor ότι έρχεται!), NFC bus payment (δεν ξέρω εάν θα ισχύει και εκτός Κίνας όπως με το Mi Band 3/4)
Αισθητήρας 6-axis IMU sensor
Βάρος 230 g 222 g 130g

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες του Honor Band 5, λείπουν οι εξής λειτουργίες που υπάρχουν στο Mi Band 4 – Έλεγχος μουσικής και απομακρυσμένος έλεγχος κάμερας. Η δυνατότητα μέτρησης του κορεσμού του οξυγόνου, με νέα  ανακοίνωση η Huawei είπε ότι είναι μόνο για την κινέζικη έκδοση για τώρα και μάλλον από Οκτώβριο θα μπει και στην διεθνή. Σε τι διαφέρει το Honor Band 5 από το Mi Band 4…έχει πλήρη υποστήριξη ελληνικών! Η εφαρμογή του, που είναι πολύ καλή έχω να πω, όταν σας καλεί κάποιος σας δείχνει το όνομα του καλούντος και όχι το νούμερο του. Και αυτό με την μαμά εφαρμογή, όχι κάποια custom που σας δίνουμε εμείς όπως το Mi Fit. Επίσης το Huawei Honor Band 5 από το προηγούμενο firmware κιόλας, έχει ελληνικό μενού με τόνους! Χωρίς και πάλι να χρειάζεται δικιά μας παρέμβαση, που και αυτή είναι χωρίς τόνους γιατί δεν υποστηρίζεται από το Mi Band 4! Δείτε τα δύο βίντεο, δείτε και τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε!​

Θα βρείτε μάλιστα μέχρι και dial που δείχνει την ημερομηνία στα ελληνικά!

Εάν το δούμε δίπλα δίπλα με το Mi Band 4, φαίνεται να είναι πιο ωραία η οθόνη του και πολλοί το λένε ότι έχει καλύτερα γραφικά.

Δείτε και τα δύο βίντεο που σας ετοίμασα. Στο πρώτο έχουμε κυρίως unboxing και πρώτη λειτουργία, ενώ στο δεύτερο θα δείτε το Huawei Honor Band 5 στα ελληνικά, αλλά και γενικότερα την πλήρη ελληνική υποστήριξη χωρίς καμία δικιά μου παρέμβαση!

Μετά απ’ όλα αυτά είμαι σίγουρος ότι θα δείτε το Huawei Honor Band 5 με τελείως διαφορετικό μάτι και θα σας αρέσει πολύ όπως και μένα. Εάν θέλετε να το αποκτήσετε, έχετε τις εξής δυνατότητες από το TomTop!

Αποκτήστε το από το TomTop που το έχει σε Flash Sales αλλά και με το κουπόνι:
1.Flash deal: € 24.99/$27.43 Link:https://fas.st/LqyI1m
2.Κουπόνι:

  • 2 τεμάχια στα €48.91/$53.69, κωδικό:TTHONOR52
  • 3 τεμάχια στα €72.87/$79.99, κωδικό :TTHONOR53
  • 5 τεμάχια στα €121.15/$132.99, κωδικό:TTHONOR55

 

Ενημέρωση: Με ανάρτηση της Honor πριν από λίγο, ανακοίνωσε ότι πολύ σύντομα θα δούμε τον κορεσμό οξυγόνου και στην διεθνή έκδοση!

και εδώ μπορείτε να διαβάσετε και να δείτε την επιβεβαίωση – Huawei Honor Band 5 Global – Προστέθηκε επίσημα και η δυνατότητα μέτρησης του κορεσμού αίματος και του Music Player (video)

 

Διαγωνισμός – Giveaway

 

Θα έχετε την δυνατότητα να κερδίσετε το εν λόγο Huawei Honor Band 5 παίρνοντας μέρος στον διαγωνισμό μας. Ο διαγωνισμός ξεκινάει σε λίγο και τελειώνει την 1 Οκτωβρίου, ώστε να προετοιμαστούμε για τον μεγάλο διαγωνισμό μετά για τα γενέθλια του Site. Δώρο φυσικά το φοβερό Huawei Honor Band 5 με πλήρη υποστήριξη των ελληνικών. Υπόψιν εδώ Ελλάδα το έχω βρει μόνο σε ένα κατάστημα και το πουλάνε 50€! Το πως θα αποκτήσετε την δυνατότητα να το κερδίσετε…ακολουθείτε τα βήματα της εφαρμογής από το Gleam.

 

[su_heading size=”25″]Τελείωσε ο διαγωνισμός μας χθες το βράδυ, με 1730 συμμετοχές. Έχουμε και τον μεγάλο νικητή! Παρακαλώ να επικοινωνήσει στο email του site, στέλνοντας μου τα στοιχεία του, ώστε να του στείλω το δώρο του! Συγχαρητήρια![/su_heading]

 

 

 

 

 

Huawei Honor Band 5 Global Edition στα ελληνικά

 

 

[signoff]

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο