27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Πασχαλινή πώληση 2021 – Windows 10 Professional μόνο για 7,27 €, Office 2019 Pro Plus για 28,27 €! Ειδική τιμή! Περιορισμένη προσφορά!

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, το Πάσχα πλησιάζει, γρήγορα. Το Πάσχα είναι μια «κινητή γιορτή» και δεν έχει καθορισμένη ημερομηνία. Ωστόσο, πραγματοποιείται πάντα την Κυριακή μεταξύ 22 Μαρτίου και 25 Απριλίου. Φέτος, το Πάσχα θα γιορτάζεται την Κυριακή, 4 Απριλίου. Επομένως, είναι η ώρα να πετάξετε το παλτό, το πουλόβερ και το κασκόλ σας – και να πάτε να δείτε την τεράστια πώληση του Πάσχα στο Keysoff!

Δεν ξέρω εάν θα μπορούμε να περάσουμε το πρωί της Κυριακής του Πάσχα στην εκκλησία ή πιο σίγουρα να μπορείτε να το περάσετε παίρνοντας πρωινό με την οικογένειά σας και κατευθυνθείτε σε ένα κυνήγι αυγών του Πάσχα. Ό, τι κι αν κάνετε το Πάσχα, είναι σίγουρα μια ξεχωριστή μέρα. Μπορείτε να γιορτάσετε αυτήν την ημέρα με έναν μοναδικό τρόπο βελτίωσης της αποτελεσματικότητας της μελέτης και της εργασίας σας. Βρείτε όλα τα προϊόντα λογισμικού που χρειάζεστε για τη διευκόλυνση των υπολογιστών σας με έκπτωση με λίγα μόνο κλικ. Το Microsoft Day Easter Day Sale είναι έτοιμο για εσάς στο Keysoff.com.

Άνοιξε η άνοιξη και η εξοικονόμηση του Πάσχα ανθίζει παντού. Φέρτε το Πάσχα και την ανοιξιάτικη χαρά στο σπίτι σας με προσφορές από το Keysoff.com που θα προσθέσουν μια ανοιξιάτικη αίσθηση στην ημέρα σας:

Αλλάξτε τα τετριμμένα! – Δεν απαιτείται κουπόνι

Μία από τις καλύτερες προσφορές για το Πάσχα που έχουμε δει στην αγορά αυθεντικών κλειδιών, είναι οι προσφορές της Keysoff, πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειαζόμαστε εκπτωτικά κουπόνια για να επωφεληθούμε από τις καλύτερες προσφορές στην αγορά. Οι τιμές τους είναι πολύ ανταγωνιστικές και θα λάβετε άδεια για τα Windows 10, με τιμή κάτω των 8 ευρώ. Εν τω μεταξύ, είναι απολύτως νόμιμο και δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε κανένα ενεργοποιητή/σπάσιμο. Παρακάτω, μπορείτε να δείτε όλες τις τιμές αυτών των “cool” σπεσιαλιτέ του Keysoff.

 

Οι καλύτερες εφαρμογές σουίτας γραφείου σε ασυναγώνιστες τιμές – Όλα για καλύτερη δουλειά και μελέτη!

58% έκπτωση στα περισσότερα προϊόντα MS Software με το κουπόνι: BFLE58

 

Η αρχική τιμή της έκδοσης Windows 10 Professional είναι 200 ευρώ – ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ!

45% έκπτωση σε MS Windows OS με το κουπόνι: BFLE45

 

Το ψώνια στο Keysoff είναι τόσο εύκολο όσο δεν το πιστεύεται! Λίγο μετά την παραγγελία, λαμβάνετε ένα email με το κλειδί του προϊόντος που αγοράσατε – χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε ημέρες! Σε περίπτωση που έχετε απορίες, η εξυπηρέτηση πελατών τους θα σας προσφέρει τη γρήγορη και εκτεταμένη υποστήριξη που χρειάζεστε.

Εάν πρόκειται για προβλήματα ή έχετε απλώς μια ερώτηση, η εξυπηρέτηση πελατών είναι εκεί για να σας βοηθήσει με λόγια και πράξεις 24/7. Μπορείτε να στείλετε ένα email στη διεύθυνση: service@keysoff.com σχετικά με οποιοδήποτε είδος προβλήματος αντιμετωπίσατε.

Γι ‘αυτό, βιάσου να επωφεληθείς από την Πώληση για την Ημέρα του Πάσχα του Λογισμικού της Microsoft και να ετοιμάσεις τον αγαπημένο σου και τον εαυτό σου με όλα τα προϊόντα λογισμικού που χρειάζεστε στις καλύτερες τιμές στο Keysoff.com

Σας ευχόμαστε καλό Πάσχα και χαρούμενη άνοιξη!

 

[signoff]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο