23.4 C
Athens
Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2024

PlayStation 5 Pro: Ανακοινώθηκε επίσημα! Πόσο κοστίζει και πότε έρχεται;

Η Sony Interactive Entertainment μόλις ανακοίνωσε επίσημα το PlayStation 5 Pro, σε ένα τρομερά σύντομο online event, διάρκειας μόλις 9 λεπτών. Παρουσιαστής ήταν ο αρχιτέκτονας του PS5 και του PS4, ο οποίος ανέλαβε και το PS5 Pro.

Το νέο PlayStation 5 Pro θα έχει τρία σημεία που αναβαθμίζεται σε σχέση με το PS5 και αυτά είναι η μεγαλύτερη GPU, το εξελιγμένο Ray Tracing και το AI-Driven Upscaling.

Στην παρουσίαση είδαμε τη διαφορά στα γραφικά που φέρνουν οι νέες αναβαθμίσεις της κονσόλας, με την εταιρία να χρησιμοποιεί τo The Last of Us Part II, το Horizon: Forbidden West, το Ratchet And Clank: Rift Apart και το Marvel’s Spider-Man 2, για να δείξει την οπτική υπεροχή της νέας κονσόλας, στην απόδοση των γραφικών.

Playstation 5 Pro

Τα νέα όμως δεν είναι καθόλου καλά, ιδιαίτερα στο θέμα της τιμής, αφού το PlayStation 5 Pro θα έρθει στα καταστήματα με τιμή στα €799, αρκετά υψηλότερη από το PS5, που δεν έχει τόσο δραματικές διαφορές για να δικαιολογούν αυτή τη διαφορά. Κυριολεκτικά με αυτά τα χρήματα παίρνεις ένα PS5 και ένα Nintendo Switch ή ένα XBox Series S.

Η νέα κονσόλα θα έρθει στα καταστήματα στις 7 Νοεμβρίου, ώστε η Sony να προλάβει την περίοδο των χριστουγέννων που κάνει και τις περισσότερες πωλήσεις. Με την τιμή του PlayStation 5 να έχει πέσει, περιμέναμε τη νέα κονσόλα να έρθει στην τιμή που ανακοινώθηκε ο προκάτοχός της πριν από 4 χρόνια. Όμως η Sony δε μας έκανε την χάρη.

Θέλετε και το καλύτερο; Η βάση για να το βάζετε όρθιο, πωλείται ξεχωριστά!

ΠΗΓΗ

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο