25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

POCO C31 – Αποκαλύφθηκαν οι βασικές προδιαγραφές και ο σχεδιασμός του!

Η POCO θα ανακοινώσει το smartphone POCO C31 στις 30 Σεπτεμβρίου στην Ινδία. Όπως λέει και το όνομα, θα φτάσει ως μια ενημερωμένη έκδοση του POCO C3. Η σελίδα προορισμού του διαθέσιμου C31 έχει πλέον ενημερωθεί με τα βασικά χαρακτηριστικά του.

Το POCO C31 θα έρθει με σταγονοειδή οθόνη με ελαφρώς χοντρό πηγούνι. Το κινητό θα περιέχει το chipset Helio G35 και 4 GB μνήμης RAM.

Το κινητό θα υποστηρίζεται με μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Μερικές από τις άλλες δυνατότητες που θα είναι διαθέσιμες στη συσκευή περιλαμβάνουν ενισχυμένες γωνίες, σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων και ξεκλείδωμα προσώπου. Οι υπόλοιπες λεπτομέρειες του είναι άγνωστες.

Φαίνεται ότι το POCO C31 μπορεί να δανειστεί τις περισσότερες από τις προδιαγραφές του από το POCO C3. Το C3 δεν είχε σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων, αλλά το C31 θα έρθει εξοπλισμένο με αυτό. Επιπλέον, μπορεί να έρθει με μικρές βελτιώσεις στο σχεδιασμό.

 

Προδιαγραφές POCO C3

Το POCO C3 διαθέτει οθόνη IPS LCD HD + 6,53 ιντσών, μπροστινή κάμερα 5 megapixel και μονάδα τριπλής κάμερας 13 megapixel (κύρια) + 2 megapixel (μακρο) + 2 megapixel (βάθος) στο πίσω μέρος. Το λειτουργικό σύστημα Android 10 του MIUI 10 είναι προεγκατεστημένο στη συσκευή.

Το C3 διαθέτει το τσιπ Helio G35, έως 4 GB RAM και 64 GB αποθηκευτικού χώρου. Υποστηρίζεται από μπαταρία 5.000mAh που υποστηρίζει φόρτιση 10W.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο