27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Xiaomi – Μόλις μας επιβεβαίωσε ότι το Xiaomi Civi δεν θα βγει εκτός Κίνας!

Η Xiaomi έβγαλε πρόσφατα τα εξώφυλλα της συσκευής Civi και σήμερα, έχουν βγει στην επιφάνεια κάποιες ειδήσεις σχετικά με τη συσκευή. Το Android Authority επικοινώνησε με τον κινεζικό κολοσσό για να μάθει αν η συσκευή θα έρθει σε άλλες αγορές.

Η Xiaomi επιβεβαίωσε στο δημοσίευμα ότι δεν σχεδιάζει να φέρει τη συσκευή στις παγκόσμιες αγορές, με την ακριβή απάντηση της εταιρείας να είναι ότι “το Xiaomi Civi παραμένει μια συσκευή μόνο για την ηπειρωτική Κίνα”

Το Xiaomi Civi χρησιμοποιεί το σύνθημα «φυσική εμφάνιση» και στοχεύει σε μια πιο φυσική εμφάνιση. Αυτή η μάρκα εστιάζει σε πέντε κύριους τομείς, όπως την εμφάνιση, οι εικόνες selfie, την οθόνη, την αίσθηση και την ταχύτητα φόρτισης.

Όλες αυτές οι βελτιώσεις αντικατοπτρίζονται στο Xiaomi Civi που κυκλοφόρησε πρόσφατα. Ωστόσο, η αλλαγή στην εμφάνιση είναι η πιο σημαντική προσθήκη σε αυτό το smartphone. Η εταιρεία θεωρεί επίσης αυτό το smartphone ως το πιο όμορφο στην ιστορία της.

Το Xiaomi Civi έρχεται με μια υπερβολική οθόνη με σχέδιο κεντρικής οπής. Αυτή η συσκευή χρησιμοποιεί επίσης μια νέα διαδικασία συσκευασίας COP δεύτερης γενιάς.

Έτσι, μπορούμε να δούμε ότι οι τέσσερις πλευρές της οθόνης είναι εξαιρετικά στενές και το κάτω πλαίσιο έχει πλάτος μόλις 2,55mm. Αυτό το καθιστά το μικρότερο πηγούνι κινητών τηλεφώνων Xiaomi μέχρι στιγμής.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#5d9e17″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Η πίσω διαδικασία του Xiaomi Civi είναι επίσης πολύ μοναδική. Είναι η πρώτη φορά που η Xiaomi εισήγαγε τη διαδικασία velvet AG. Σε σύγκριση με τη συνηθισμένη διαδικασία AG, δεν παρέχει μόνο μια ομαλή αίσθηση αλλά φέρνει επίσης μια λαμπερή οπτική εντύπωση (Bling Bling). Η ροζ έκδοση έχει αφράτη υφή.

Ταυτόχρονα, το Xiaomi Civi ζυγίζει μόνο 166g και το πάχος του είναι μόνο 6,98mm. Με τον υπερβολικό σχεδιασμό αμαξώματος, έχει μέγεθος μόλις 6,1 ίντσες στο χέρι. Αυτή η συσκευή είναι πολύ λεπτή, ελαφριά και εύκολη στο κράτημα/στη χρήση.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο