15.6 C
Athens
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2024

Poco F2 Pro – Μάθαμε σε τι χρώματα θα κυκλοφορήσει και τι τιμή!

Η ημέρα κυκλοφορίας του Poco F2 Pro διέρρευσε και γνωρίζουμε ότι το τηλέφωνο έρχεται στις 12 Μαΐου. Σήμερα εμφανίστηκε μια νέα φήμη, υποστηρίζοντας ότι το πιθανό-ανανεωμένο Redmi K30 Pro θα φτάσει σε τέσσερα χρώματα – Μωβ, Λευκό, Μπλε, Γκρι. Σύμφωνα με μια πηγή, η έκδοση των 128 GB του τηλεφώνου θα κοστίζει περίπου 570 €.

Αυτή η τιμή είναι αρκετά διαφορετική από μια άλλη που διέρρευσε στα τέλη Απριλίου. Τότε είχε ακουστεί ότι η τιμή θα είναι στα 649€ για την επιλογή 6/128 GB και 749€ για την παραλλαγή 8/256 GB. Ακόμη και με τους φόρους, το Poco F2 Pro πιθανότατα ν’ ακολουθήσει την τάση, που καθορίζεται από το Pocophone F1 ενός προσιτού smartphone με κορυφαίο chipset. Συγκριτικά, το δίχρονο τηλέφωνο με μέγιστη μνήμη RAM και χώρο αποθήκευσης διατιμήθηκε στα 430 $, μια διαφορά 30%.

Υπάρχει επίσης μια άλλη ερώτηση – τι συμβαίνει με το τμήμα ονομάτων του Poco; Η επερχόμενη συσκευή θα είναι η τρίτη με αυτή τη μάρκα και βλέπουμε μηδενική συνέχεια – πρώτα το Poco F1, μετά το Poco X2 και τώρα το Poco F2 Pro, ακόμα κι αν τα δύο τελευταία είναι επώνυμα τηλέφωνα από την ίδια οικογένεια Redmi K30.

Η κυκλοφορία λέγεται ότι θα πραγματοποιηθεί σε πέντε ημέρες, οπότε τότε περιμένουμε να απαντηθούν αυτά και πολλά άλλα ερωτήματα. Εμείς είμαστε εδώ για να σας ενημερώσουμε….!

 

[signoff]

 

Πηγή : https://www.gsmarena.com/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο