27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Ποιο λέτε να είναι πιο γρήγορο σε καθημερινή χρήση, το Xiaomi Mi Mix 2 ή το iPhone X!? Δείτε το σχετικό βίντεο και θα καταλάβετε!

Δεν λέω, καλά είναι τα διάφορα συγκριτικά τεστ τύπου Antutu, Geekbench, κτλ, αλλά το θέμα είναι πως ανταποκρίνεται το κινητό στη καθημερινή χρήση! Τι να το κάνω εγώ εάν το ένα κινητό είναι 10 βαθμούς πιο γρήγορο ή πιο δυνατό? Θα το καταλάβω εγώ στην χρήση? Εξάλλου μην ξεχνάτε ότι δεν είναι λίγες οι φορές που οι εταιρείες πειράζουν τον κώδικά τους και όταν καταλαβαίνουν ότι τρέχουμε κάποιο πρόγραμμα σαν το Antutu, να δίνουν το 110% του επεξεργαστή όπως πχ έχει κάνει κάμποσες φορές η OnePlus με τα τελευταία της μοντέλα! Για τον λόγο αυτό καλό είναι να δούμε και κανένα κανονικό τεστ, σαν αυτό που σας βρήκα και αξίζει να δείτε.

Εάν θυμηθούμε τι αποτελέσματα είχαν φέρει τα δύο κινητά στα γνωστά μας διαγνωστικά προγράμματα, το iPhone X με τους A11 που έχει, είχε πιάσει στο GeekBench 4 single-core 4K+, που είναι περισσότερο από τα διπλά που είχε πιάσει ο Snapdragon 835. Βέβαια στην καθημερινή πράξη αυτή η διαφορά στο σκορ δεν είναι καθόλου εμφανίσιμη. Για τον λόγο αυτό έπρεπε να δούμε και κάποιο τεστ με πραγματικές συνθήκες πολέμου και όχι μέσω διαγνωστικών προγραμμάτων.

Για τον λόγο αυτό, η ομάδα “Slow Video” σύγκρινε το iPhone X με το Xiaomi MIX 2 χρησιμοποιώντας μόνο τις πιο διάσημες εφαρμογές που όλοι έχουμε στο κινητό και τρέχουμε. Το αποτέλεσμα του διαγωνισμού αυτού, έδειξε σαν νικητή το Mi Mix 2!

Για τους σκοπούς του τέστ, χρησιμοποιήθηκαν οι εφαρμογές QQ, WeChat, Weibo, Alipay, Taobao, Jingdong, εφαρμογές που χρησιμοποιούμε σχεδόν κάθε ημέρα! Το αποτελέσματα από το τεστ είναι τα εξής:
Το Mi Mix 2 σε 4 εφαρμογές (QQ, Weibo, Taobao, Jingdong) ξεκίνησε πιο γρήγορα, ενώ το iPhone X ξεκίνησε πιο γρήγορα μόνο στις εφαρμογές Alipay, ενώ στην εφαρμογή Weixin και τα δύο κινητά ξεκίνησαν την εφαρμογή το ίδιο γρήγορα.

Για τους σκοπούς του τεστ χρησιμοποιήθηκε η μαύρη κεραμική έκδοση του Mi Mix 2, με τα 6GB RAM που μπορείτε να το βρείτε στο Banggood εάν θέλετε να το παραγγείλετε και εσείς, με την έκδοση του iPhone που κοστίζει περίπου 3 φορές περισσότερο!

Το βίντεο μπορείτε να το δείτε εδώ: Συγκριτικό τεστ

Επίσης πολύ βασικό είναι να μην ξεχάσετε είτε να κάνετε LIKE στη σελίδα μας στο Facebook ή να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας ώστε να ενημερωθείτε άμεσα με ότι νέο υπάρχει.

[fblike]

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο