27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Ποιος θα πάρει αυτή την mini αυτόματη ρομποτική σκούπα από το Flash Sales του Cafago με μόλις 18.42€ ΤΕΛΙΚΗ!?

Σίγουρα ξέρετε την παροιμία “Η καθαριότητα είναι η  μισή αρχοντιά”! Σας έχω παρουσιάσει πάρα πολλές φορές διάφορες ρομποτικές σκούπες, από διάφορες εταιρείες, αλλά όλες έχουν ένα κακό δυστυχώς για πολλούς, μία αυξημένη τιμή…εκτός από αυτή που σας βρήκα στο Flash Sales του Cafago και σε μία ΤΕΛΙΚΗ τιμή μόλις 18.42€ και φυσικά χωρίς τελωνείο! Ας δούμε όμως τι δυνατότητες έχει αυτή η φθηνή mini ρομποτική σκούπα και γιατί πρέπει να την έχετε υπόψιν σας.

 

Η μίνι ρομποτική σκούπα είναι κατασκευασμένη από ABS. Θα την βρείτε σε δύο χρώματα, μαύρο και άσπρο. Λειτουργεί με 4 x 1,5V μπαταρίες AA, όχι επαναφορτιζόμενες, αλλά καλύτερες να πάρετε για οικονομία. Ο κάδος της σκούπας είναι χωρητικότητας 0,1L, ενώ το μοτέρ του έχει ισχύ 6W. Οι διαστάσεις της μίνι ρομποτικής σκούπας είναι μόλις 230 x 230 x 60 mm, ενώ το βάρος της μόλις 500g.

Αυτή η μίνι ρομποτική σκούπα μαζεύει αποτελεσματικά τη βρωμιά, τις τρίχες κατοικίδιων και τη σκόνη από τα ξύλινα πατώματα, μαρμάρινα δάπεδα και νάιλον δάπεδα. Μπορεί να αναγνωρίσει επικίνδυνα μέρη όπως γραφεία και γωνίες και ν’ αλλάξει κατεύθυνση αυτόματα. Ιδανική για τον καθαρισμό δαπέδου, γωνιών και ρωγμών. Το ρομπότ τρέχει αυτόματα γύρω από το σπίτι για να απορροφήσει τη σκόνη και τη βρωμιά με τον ιστό μικροϊνών. Ο ιστός μικροϊνών μπορεί να αφαιρεθεί για να καθαριστεί. Εύκολο στο καθάρισμα, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να καθαρίσετε τον ιστό μικροϊνών. Εύκολη λειτουργία, δεν επηρεάζεται από απόφραξη.

 

[su_button url=”https://www.cafago.com/en/p-h22833w.html?aid=itechnews” target=”blank” style=”bubbles” background=”#db0f07″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2020/04/order_icon_itechnews.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Αποκτήστε με μόλις €18.42 ΤΕΛΙΚΗ από το Flash Sales του Cafago την μίνι αυτόματη ρομποτική σκούπα Cleaner Robot Home Automatic Cleaning Machine Intelligent Vacuum Mini Floor Cleaning Tool για έυκολα καθαρίσματα χωρίς κόστος μέχρι τα τέλη Μαρτίου![/su_button]

 

[signoff]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο