27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Πως να δείτε τα μηνύματά σας από το WHATSAPP στα Mi Band 7 και Mi Band 7 Pro!

Η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές από πολλούς και διάφορους χρήστες διαβάζω το ερώτημα αυτό…..”θα μπορώ να βλέπω τα μηνύματά μου από το WhatsApp”!? Η απάντηση είναι φυσικά και ΝΑΙ και πάμε να δούμε πως θα το καταφέρετε μόνοι σας, χωρίς να ρωτάτε….!

Για αρχή παίρνω σαν δεδομένο ότι έχετε είτε το Mi Band 7 ή το Mi Band 7 Pro, που σας έχω παρουσιάσει πολλάκις! Το Mi Band 7 η πιο χαμηλή τιμή του βλέπω είναι στο Cafago με μόλις 46.85€ (είναι η κινέζικη έκδοση, αλλά σας έχω δείξει ότι δεν σας απασχολεί!), ενώ η αμέσως επόμενη είναι στο Hekka, όπου με το κουπόνι ITECHNEWS10 ή το κουπόνι HEKKA29-10, η τιμή του Global Mi Band 7 πέφτει στα 46,97 €, με τρίτο το Banggood, όπου με το κουπόνι BG9d1164 από ΗΚ ή BG2db933 από CN για σήμερα μόνο ή BGdab67b από παντού μέχρι τις 10 Οκτωβρίου, παίρνετε το global από HK, το κινέζικο από CN και η πιο ακριβή εκδοχή είναι η διεθνής στις τιμές 53,27€ τις δύο πρώτες φορές και 56,28€ η πιο ακριβή!

Το Xiaomi Mi Band 7 Pro και ενώ περιμένουμε και την διεθνή έκδοση να έρθει στην Ευρώπη, την πιο φθηνή CN έκδοση θα βρείτε στο Cafago στα 71.77€, αμέσως μετά στο Hekka, όπου με τα κουπόνια ITECHNEWS10 ή HEKKA29-10 θα το πάρετε στα 74.96€ και τέλος στο Banggood όπου με το κουπόνι BGMI7P θα το πάρετε μέχρι τις 10 Οκτωβρίου στα 80,41€.

Το νέο Xiaomi Band 7 & Band 7 Pro έχει αυξημένο μέγεθος οθόνης, βελτιωμένη ανάλυση οθόνης και φωτεινότητα πάνω από 500 nit. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά και των δύο εκδόσεων είναι πάρα πολύ καλά και δεν έχετε παρά να δείτε τις παρουσιάσεις που σας έχω κάνει για να το καταλάβετε. Με τις πιο πρόσφατες εκδόσεις, η εμπειρία λήψης ειδοποιήσεων είναι πολύ καλύτερη από το Mi Smart Band 6. Όλοι γνωρίζουμε ότι οι νέοι ιχνηλάτες υποστηρίζουν ειδοποιήσεις εφαρμογών και ειδοποιήσεις SMS. Στις ειδοποιήσεις εδώ θα δούμε πως μπορείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις από το WhatsApp.

Στο παρελθόν, το Mi Band 4 είχε ειδοποιήσεις εφαρμογών, αλλά ήταν η αρχή για κάτι τέτοιο και είχε πολλά προβλήματα. Από τότε, η Xiaomi βελτίωσε αυτή τη λειτουργία και τώρα μπορούμε να απαντάμε και σε μηνύματα WhatsApp. Ναι, μπορείτε να απαντήσετε στα μηνύματα με έξυπνες απαντήσεις. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε ή να προκαθορίσετε απαντήσεις από το αντιστοιχισμένο smartphone.

Μπορείτε επίσης να προβάλετε τα εισερχόμενα μηνύματα, να απαντήσετε σε αυτά ή να τα διαγράψετε από τα Mi Band 7 και 7 Pro. Στον οδηγό που σας έχω πιο κάτω, θα δούμε πως μέσα από τις δύο συσκευές μπορείτε να κάνετε όλα αυτά!

Οδηγός – Πως να διαχειριστείτε ειδοποιήσεις από το WhatsApp στο Mi Band 7 & 7 Pro

Ανοίξτε το ZEPP LIFE

Όσοι είχατε και πριν Mi Band, σίγουρα χρησιμοποιούσατε την εφαρμογή Mi Fit. Η εταιρεία από πέρυσι αποφάσισε ότι πρέπει να της αλλάξει τ’ όνομα, οπότε τώρα την βρίσκετε κάτω από την ονομασία Zepp Life. Η εφαρμογή είναι ίδια με πριν αλλάζοντας ουσιαστικά μόνο το λογότυπο. Κατεβάστε την εφαρμογή από το Play Store ή το App Store και συνδεθείτε σε αυτό.

Πηγαίνετε στην συσκευή

Όταν ανοίξετε την εφαρμογή Zepp Life, θα σας στείλει στην αρχική σελίδα. Είναι η προεπιλεγμένη οθόνη για τον έλεγχο όλων των δεδομένων υγείας και άλλων δεδομένων. Για να προχωρήσετε περαιτέρω, πατήστε στην καρτέλα Συσκευή.

Διαχειριστείτε το Mi Band από εκεί

Στην ενότητα προφίλ, στην παραπάνω πλευρά, μπορείτε να δείτε τη λίστα με όλα τα ζευγαρωμένα wearables Xiaomi. Εάν χρησιμοποιείτε περισσότερα από ένα έξυπνα ρολόγια Xiaomi ή έξυπνες μπάντες, τότε θα αναφέρονται εδώ. Επιλέξτε το Band σας και κάντε κλικ σε αυτό. Υπόψιν, πρόσφατη αλλαγή στους όρους χρήσης, δεν αφήνει πάνω από 3 ή 4 συσκευές να είναι καταχωρημένες στην εφαρμογή. Το γιατί αυτό…μόνο η Xiaomi το ξέρει!

Κάντε κλικ στις Ειδοποιήσεις εφαρμογών

Εδώ το πρώτο σας βήμα θα είναι να ενεργοποιήσετε τις Ειδοποιήσεις εφαρμογών. Οπότε πάμε Ειδοποιήσεις και υπενθυμίσεις -> Ειδοποιήσεις εφαρμογής.

Ενεργοποιήστε τον WHATSAPP MESSENGER
Η εφαρμογή είναι από προεπιλογή απενεργοποιημένη ή μπορεί να την έχετε απενεργοποιήσει. Για να λαμβάνετε τις ειδοποιήσεις, ενεργοποιήστε το διακόπτη για να λαμβάνετε εισερχόμενα μηνύματα στο Mi Band 7 ή το Band 7 Pro.

Δώστε άδεια κοινοποίησης (ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ)

Όταν ενεργοποιείτε την εφαρμογή WhatsApp, τότε η εφαρμογή μπορεί να σας ζητήσει άδεια για να επιτρέψετε τις ειδοποιήσεις. Πολλοί χρήστες ξεχνούν αυτό το βήμα ή δεν επιτρέπουν την άδεια κατά τη λήψη της εφαρμογής. Σε αυτήν την περίπτωση, πρέπει να επιτρέψετε μη αυτόματα την ειδοποίηση για την εφαρμογή Zepp Life.

Επιτρέποντας τις ειδοποιήσεις

Για να επιτρέψετε τις ειδοποιήσεις από το WhatsApp ή άλλες εφαρμογές, δώστε τα απαραίτητα δικαιώματα στην εφαρμογή. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις του κινητού σας και στη συνέχεια ανοίξτε τις Ειδοποιήσεις. Εδώ, δώστε την άδεια και επιτρέψτε τις ειδοποιήσεις. Μόλις ενεργοποιήσετε την εναλλαγή, τότε μπορείτε να λάβετε τα μηνύματα.

Προβολή μηνυμάτων WHATSAPP στο Mi Band

Για να δείτε τα εισερχόμενα μηνύματα WhatsApp στο band σας, σύρετε την οθόνη προς τα κάτω. Εδώ μπορείτε να δείτε όλα τα εκκρεμή μηνύματα. Θα εμφανίσει μόνο τα πρώτα 20 μηνύματα. Μπορείτε να δείτε τα μηνύματα και να απαντήσετε σε αυτά με προκαθορισμένα κείμενα που υπάρχουν μέσα στη εφαρμογή ή με αυτά που έχετε βάλει εσείς.

Ελπίζω να καταλάβατε όλα τα παραπάνω βήματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο