27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Xiaomi Hoto… Το Νέο πανέμορφο και δυνατό ηλεκτρικό κατσαβίδι… Στα 30€ κομπλέ!!! Kαι δες το Live!

Όσοι με παρακολουθείται ξέρετε για την ιδιαίτερη αγάπη μου στα εργαλεία… αλλά και στην ποιότητα, την εργονομία και την πολυχρηστικότητα.

Εδώ λοιπόν τα έχουμε όλα… και με ένα ακόμη μεγάλο συν… είναι Xiaomi… και πίστεψε με η τιμή είναι “ξεφτίλα” (sorry για την έκφραση)… το παρακολουθώ καιρό και μόλις το χτύπησα.

Ασφαλώς δεν θα μπορούσα να μην το μοιραστώ μαζί σας… και θα το δούμε μαζί και στο κανάλι… (ήρθε και το βλέπουμε)

HOTO Straight Handle 1500mAh Electric Screwdriver Portable 3 Speed TorqueRechargeable Integrated Screw Driver W/ 12Pcs 50mm S2 Screw Bits σε τιμή;;; 30,27€ από το Banggood με κουπόνι BGfc9798. Προτιμήστε ασφαλή μέθοδο αποστολής Priority direct mail… 100% χωρίς τελωνείο.

Link: https://bit.ly/3eg4DUc

[signoff]

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο