27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Πρόεδρος ΗΠΑ: Κυκλοφορεί με “ειδικό” iPhone που φέρει ειδική σφραγίδα πάνω του!

Πρόσφατα, ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν εξέδωσε μια προειδοποίηση ότι υπάρχει «υψηλός κίνδυνος» η Ρωσία να εισβάλει στην Ουκρανία σε «αρκετές ημέρες». «Η αίσθηση μου είναι ότι αυτό θα συμβεί τις επόμενες μέρες», είπε στην επικεφαλής ανταποκρίτρια του ABC News, Σεσίλια Βέγκα, καθώς έφευγε από τον Λευκό Οίκο για ένα ταξίδι στο Οχάιο. Η κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν ρισκάρει με την επικοινωνία του προέδρου.

Έτσι, μετά το ταξίδι στο Οχάιο, ο Πρόεδρος Μπάιντεν εντοπίστηκε με ένα iPhone που έχει μια ειδική χρυσή προεδρική σφραγίδα στο πίσω μέρος. Αν και δεν υπάρχουν πληροφορίες για το ποιος ήταν στην άλλη πλευρά της κλήσης, σημαντικές κλήσεις με παγκόσμιους ηγέτες πραγματοποιούνται συνήθως σε μια ασφαλή γραμμή. Η σφραγίδα στο πίσω μέρος του iPhone γράφει «Σφραγίδα του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής» και θα μπορούσε να είναι μόνο για λόγους εμφάνισης, αλλά θα μπορούσε επίσης να σημαίνει ότι η συγκεκριμένη συσκευή έχει τα απαραίτητα πρότυπα ασφαλείας για χρήση από την POTUS.

 

ΠΡΟΤΥΠΑ ΥΨΗΛΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Θυμηθείτε ότι υπήρχαν αναφορές ότι ο Doug Emhoff, σύζυγος του αντιπρόεδρου Harris δεν μπορεί να στείλει μήνυμα στη γυναίκα του για λόγους ασφαλείας. Το ζευγάρι πρέπει τώρα να αλληλογραφεί μέσω των βοηθημάτων του. Έτσι παίρνει στα σοβαρά η κυβέρνηση το ενδεχόμενο επικοινωνιακής εισβολής.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#5d9e17″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Ο Λευκός Οίκος δεν εμπιστεύεται τη Ρωσία ότι αποσύρει στρατεύματα από τα ουκρανικά σύνορα. Οι σύμμαχοι του Οργανισμού του Βορειοατλαντικού Συμφώνου και ο Λευκός Οίκος επέμειναν ότι η απειλή είναι ακόμη επικείμενη.

Ο πρόεδρος είχε δύο smartphone στο αριστερό του χέρι καθώς κατέβαινε από το Marine One. Χαιρέτησε τον Πεζοναύτη έξω από το ελικόπτερο με το δεξί του χέρι πριν λάβει την κλήση στο ειδικό iPhone. Ωστόσο, γνωρίζουμε ότι το λογισμικό iOS είναι αποκλειστικό, επομένως μπορούμε μόνο να κάνουμε εικασίες για το πώς λειτουργεί αυτό το τηλέφωνο προσφέροντας κορυφαίες δυνατότητες ασφαλείας στο POTUS. Η Apple έχει εγκαταστήσει ειδικό λογισμικό υψηλής ασφάλειας ή η κυβέρνηση των ΗΠΑ χρησιμοποιεί το δικό της VPN; Οι δικές τους ασφαλείς εφαρμογές ίσως; Μόνο αυτοί θα μπορούσαν να απαντήσουν σε αυτό…

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ

Λόγω της επιδείνωσης της κατάστασης στην Ανατολική Ευρώπη, ο πρόεδρος έπρεπε να πραγματοποιήσει το ταξίδι καθώς οι ΗΠΑ προετοιμάζονται για πόλεμο κατά μήκος των ουκρανικών συνόρων με τη Ρωσία. Προσγειώνοντας στα Ναυπηγεία στο Lorain του Οχάιο, ο Μπάιντεν συνάντησε επευφημίες και χειροκροτήματα. Είπε: «Μέρη όπως το Lorain έχουν πολλά να είναι περήφανα από παλιά, τώρα θα έχουν μερικά φωτεινά από αύριο – εξαιτίας όλων σας». Φυσικά, μπορεί να έχετε ξανακούσει αυτό το απόφθεγμα, είναι από τον Toni Morrison, ο οποίος γεννήθηκε στο Lorain.

Φεύγοντας από την Ουάσιγκτον, ο Μπάιντεν προειδοποιεί για εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία. Ισχυρίζεται ότι οι πιθανότητες είναι «πολύ υψηλές» και επιβεβαίωσε ότι θα μπορούσε να συμβεί «μέσα στις επόμενες μέρες». Είπε «Έχουμε λόγους να πιστεύουμε ότι εμπλέκονται σε επιχείρηση ψευδούς σημαίας. Κάθε ένδειξη που έχουμε είναι ότι ετοιμάζονται να επιτεθούν στην Ουκρανία».

Ο Μπάιντεν ισχυρίζεται ότι η σύντομη παραμονή του (περίπου 20 λεπτά) στο Οχάιο οφείλεται στις καιρικές συνθήκες. Είπε επίσης ότι «γίνεται ένα μικρό πράγμα στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή», χαριτολογώντας.

Επιστροφή στο “ειδικό iPhone” που είναι ο λόγος για αυτό το άρθρο, είναι πιθανότατα μια ασφαλής γραμμή. Η ασπίδα στο πίσω μέρος πιθανότατα καλύπτει ειδικές τροποποιήσεις για να εμποδίσει τυχόν απόπειρες hacking. Ωστόσο, δεν μπορούμε να πούμε τόσα πολλά για την ασφάλεια αυτού του iPhone.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο