25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Προσφορά: Global Xiaomi Redmi AirDots – Αποκτήστε τ’ ασύρματα ακουστικά με λιγότερο από 20€ χάρις το Flash Sales του Cafago!

Σήμερα σας έχω μία πολύ καλή προσφορά από το Cafago, τα Xiaomi Redmi Airdots, με λιγότερο από 20€! Σίγουρα θα τα έχετε ακούσει και αρκετοί μπορεί να τα έχετε πάρει, οπότε τώρα έχετε την δυνατότητα να πάρετε ή να προτείνετε σε ένα φίλο σας να τα πάρει σε μία καταπληκτική πραγματικά τιμή!

Τα Xiaomi Redmi AirDots, έχουν κανονικά την κωδική ονομασία TWSEJ04LS. Υπόψιν εδώ έχουμε την Global έκδοση, που έχουν την ονομασία Mi True Wireless Earbuds Basic, ενώ η κινέζικη που θα βρείτε αλλού, αναφέρεται σαν Redmi AirDots! Έτσι πάνω στο κουτί θα δείτε το λογότυπο της Xiaomi, που στην κινέζικη δεν υπάρχει. Αλλιώς δεν έχουν κάποια διαφορά. Επίσης το global υποστηρίζει Siri και Google Voice Assistant, που δεν ξέρω εάν η κινέζικη το κάνει.

Συνδέονται με το κινητό σας μέσω Bluetooth 5.0, ενώ υποστηρίζουν τα πρωτόκολλα HFP/A2DP/ HSP/AVRCP. Τ’ ακουστικά παραμένουν συνδεδεμένα με το κινητό σας σε απόσταση μέχρι και 10 μέτρα. Τ’ ακουστικά τα ίδια έχουν μπαταρία χωρητικότητας 40mAh και η βάση φόρτισης περιέχει μπαταρία χωρητικότητας 300mAh. Με γεμάτη την μπαταρία θα μπορείτε να ακούτε μουσική για 4 ώρες, ενώ έχει χρόνο αναμονής τις 150 ώρες. Το κάθε ακουστικό θα χρειαστεί στη 1.5 ώρα περίπου για να φορτιστεί πλήρως, ενώ το κουτί θέλει στις δύο ώρες περίπου. Το κάθε ακουστικό ζυγίζει στα 4.1 γρ και το κουτί φόρτισης στα 35.4 γρ.

Τα Xiaomi Redmi AirDots είναι πραγματικά ασύρματα ακουστικά (TWS), πράγμα που σημαίνει ότι ακόμα και εάν η σύνδεση μεταξύ των αριστερών και δεξιών ακουστικών εξαφανιστεί, η εμπειρία παραμένει ακόμα εντυπωσιακή. Είναι εξοπλισμένο με τεχνολογία Bluetooth 5.0. Μέσα στη συσκευασία θα βρείτε τρία συνολικά ανταλλακτικά από τα ελαστικά μέρη του ακουστικά στην άκρη, για να βάλετε αυτό που σας εξυπηρετεί. Εξοπλισμένο με φυσικά κουμπιά πολλαπλών λειτουργιών, μπορεί να μειώσει αποτελεσματικά τις ψεύτικες πιέσεις ενώ ταυτόχρονα υποστηρίζει και τον φωνητικό έλεγχο. Με το διπλό κλικ μπορεί να ξυπνήσει ο βοηθός φωνητικού τηλεφώνου, ο οποίος είναι πολύ βολικός στη χρήση.

 

[su_button url=”https://fas.st/mhtNTw” target=”blank” style=”bubbles” background=”#db0722″ color=”#fdfefd” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”0″ icon_color=”#000000″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″]Αποκτήστε την Global έκδοση των ασύρματων ακουστικών Xiaomi Redmi Airdots με μόλις 19.58€ από το Flash Sales του Cafago![/su_button]

 

[signoff]

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο