27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Προσφορά: Honor Band 5 Global έκδοση – Μόλις βγήκε και εμείς σας το βρήκαμε στα 25.97€ από το Cafago!

Σας είχαμε γράψει πριν μερικές ημέρες ότι περιμέναμε να δούμε το νέο Huawei Honor Band 5 και βάση των όσων είχαμε ακούσει, φαινόταν ότι θα ήταν μία καλύτερη έκδοση από τον μεγάλο του αντίπαλο, Xiaomi Mi Band 4. Μάλιστα ήδη από το συγκριτικό που σας είχα κάνει τότε με την προηγούμενη έκδοση, το Honor Band 4, έβγαινε ισάξιο με το Mi Band 4, οπότε λογικά περιμέναμε το 5 να είναι καλύτερο.

Σήμερα λοιπόν σας το βρήκα για να το παραγγείλετε στα 25.97€ από το Cafago, μία τιμή πιο χαμηλά από το Mi Band 4 ακόμα και με κουπόνι, ενώ θα το συγκρίνουμε για να δούμε εάν πέσαμε τελικά μέσα στις προβλέψεις μας. Για τον λόγο αυτό θα χρησιμοποιήσω τον πίνακα που είχα στο προηγούμενο άρθρο μου, όπου τώρα θα σας προσθέσω και το Huawei Honor Band 5.

HUAWEI Honor Band 4 Xiaomi Mi Band 4
(standard version)
Global Version HONOR Band 5
Οθόνη 0.95″ AMOLED έγχρωμη αφής 0.95″ AMOLED έγχρωμη αφής με το εφέ του UI Dynamic να είναι πολύ καλύτερο
Σχήμα Τετράγωνο Ελλειπτικό Τετράγωνο
Υλικό κατασκευής TPU TPU + TPE TPU
Αδιάβροχο 50 μέτρα αδιάβροχο
Μπαταρία 100mAh 135mAh 100mAh
Αναμονή 15 ημέρες 20 ημέρες 20 ημέρες
Χρόνος φόρτισης 120 λεπτά 120 λεπτά 100 λεπτά
Bluetooth έκδοση Bluetooth 4.0 Bluetooth 5.0 Bluetooth 5.0
Λειτουργίες Alarm clock,Bluetooth dialing,call reminder,calories burned measuring,distance recording,find your phone,incoming calls show,measurement of heart rate,message management,pedometer,sleep management Alarm clock,Bluetooth dialing,call reminder,distance recording,incoming calls show,measurement of heart rate,message management,sedentary reminder,sleep management Alarm clock,Bluetooth dialing,call reminder,calories burned measuring,distance recording,find your phone,incoming calls show,24-hour continuous heart rate monitoring,message management,pedometer,sleep management, blood measurement (κορεσμός οξυγόνου), NFC bus payment (δεν ξέρω εάν θα ισχύει και εκτός Κίνας όπως με το Mi Band 3/4)
Αισθητήρας 6-axis IMU sensor
Βάρος 230 g 222 g 130g

Επιπρόσθετα, το Huawei Honor Band 5 έρχεται με οκτώ προεγκατεστημένα watchface, όταν το Band 4 είχε μόνο ένα, όπως και το Mi Band 4, ενώ μέσω της εφαρμογής έχετε πρόσβαση σε πάρα πολλά άλλα ν’ αλλάξετε.

 

[su_button url=”http://fas.st/N4EbO” target=”blank” style=”bubbles” background=”#db0722″ color=”#fdfefd” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”0″ icon_color=”#000000″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″]Αποκτήστε το Huawei Honor Band 5 από το Cafago με μόλις 25.97€ μέχρι τις 31 Ιουλίου με ημερομηνία αποστολής στις 2 Αυγούστου![/su_button]

 

Υποστηρίζει 11 Sports modes και έχει απομακρυσμένη διαχείριση της κάμερας του κινητού σας. Για το NFC αναμένεται να αναβαθμιστεί η λειτουργία του τον Νοέμβριο, αλλά το εάν θα δουλεύει στην Ελλάδα, είναι ακόμα άγνωστο. Το σίγουρο πάντως είναι ότι υποστηρίζει τα ελληνικά όπως ενημερώνει η εταιρεία.

 

[su_button url=”http://fas.st/N4EbO” target=”blank” style=”bubbles” background=”#db0722″ color=”#fdfefd” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”0″ icon_color=”#000000″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″]Αποκτήστε το Huawei Honor Band 5 από το Cafago με μόλις 25.97€ μέχρι τις 31 Ιουλίου με ημερομηνία αποστολής στις 2 Αυγούστου![/su_button]

 

[signoff]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
  1. Αγαπητε Maddoctor θα ηθελα την αποψη σας για xiaomi band 4 & honor 5 global smart swatch σχετικα με την αυτονομια τους και ποιο κατα την γνωμη σας ειναι καλυτερο. Επισης αν εινα σιγουρο οτι το honor 5 θα διαθετει ελληνικο μενου ,παντως για την ιστορια στα χαρακτηριστικα του δεν αναφερεται οτι εχει NFC και το bluetooth του ειναι 4,2 και οχι 5.0. Ευχαριστω εκ των προτερων και περιμενω την αποψη σας .

    • Ελληνικό μενού θα υπάρχει μόνο custom. Σε καμία εταιρεία δεν θα βρεις από την ίδια. Αναφορικά με την μπαταρία, κοιτάς χαρακτηριστικά και λογικά πρέπει να είναι ίδια η αντοχή των δύο. Βέβαια αυτό εξαρτάται από την χρήση που τους κάνεις. Για το NFC, η αλήθεια είναι ότι αλλού το είδα να έχει και αλλού όχι. Εξάλλου NFC Ελλάδα μην περιμένεις να δουλέψει. Ποιας εταιρείας το NFC έχει δουλέψει εδώ? Το ΒΤ 5.0, το είδα σε σε πίνακα του Gearbest. Στο κατάστημα λέει 4.2, συμφωνών.

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο