27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Προσφορά: Xiaomi 70mai 1S… Στα 35€!!! Αποκτήστε την αναβαθμισμένη έκδοση της πολύ γνωστής κάμερας αυτοκινήτου της Xiaomi

ΠΡΟΣΟΧΗ χαμηλότερη τιμή Ελλάδας 48€!!!

Μπορείτε να την κάνετε δική σας εδώ
70mai 130° Car DVR 1S APP English Voice Control D06 1080P HD Night Vision Dash Camera Recorder WiFi Dash Cam σε τιμή;;; 35€ από το Banggood με κουπόνι BG1753ac και με ασφαλή χωρίς τελωνείο μέθοδο αποστολής Banggood Priority Shipping 
Link: https://www.banggood.com/custlink/DKKHHGCvJ8

Βρείτε τα πάντα για εμάς εδώ:
https://bit.ly/unpackman

Όλα τα καθημερινά κουπόνια με τις καλύτερες προσφορές θα τα βρεις στο κανάλι μου στο Telegram εδώ: 
Link Telegram: Web: http://bit.ly/2ZeGpTn και Mobile App (android – IOS): http://bit.ly/2z7kHSQ

Παρότι υπάρχει μία γκρίζα ζώνη για την χρήση τέτοιων καμερών στην Ελλάδα λόγο των προσωπικών δεδομένων και σε περίπτωση ατυχήματος δεν θεωρούνται (αλλά και θεωρούνται) σαν αποδεικτικά στοιχεία… είπαμε γκρίζα ζώνη, παρόλα αυτά,  πχ για προσωπική χρήση το ταξίδι που κάνετε, δεν νομίζω να μην επιτρέπετε. Εξάλλου το να τραβάτε τα τοπία που είσαστε, δεν νομίζω να θιχτούν τα προσωπικά δεδομένα των δέντρων και των θαλασσών ή βουνών!

Η Xiaomi 70mai 1S αναβαθμισμένη έκδοση φέρει την ονομασία Midrive D06. Είναι μία πολύ καλή DVR κάμερα αυτοκινήτου. Σαν σχέδιο θα σας θυμίσει πούρο και οι διαστάσεις του είναι πολύ μικρές, 12.10 x 10.60 x 4.20 cm και βάρος 0.249kg, όπου εύκολα κρύβεται πίσω από τον καθρέπτη που έχετε μέσα στο αυτοκίνητο. Για επεξεργαστή διαθέτει τον MSC8336D. Η κάμερα έχει δυνατότητα λήψης με τον ευρυγώνιο φακό της έως και 130°. Ο αισθητήρας που χρησιμοποιεί είναι ο SONY IMX307. Έχει δυνατότητα να καταγράφει βίντεο σε 1080p ανάλυση και στα 30 fps. Το Aperture είναι στα F2.2 και FOV στα 130.

Υποστηρίζει αγγλικά που σας ενδιαφέρει, ενώ για να τραβήξετε τα δεδομένα θα συνδεθείτε με την κάμερα μέσω WiFi. Η μπαταρία του είναι χωρητικότητας 240mAh, αλλά για να δουλέψει θέλει σύνδεση με τον αναπτήρα του αυτοκινήτου. Το καλώδιο γι’ αυτή την δουλειά έχει μήκος 3.5 μέτρα και φτάνει άνετα. Διαθέτει ενσωματωμένο G-αισθητήρα για αυτόματη καταγραφή βίντεο σε περίπτωση ατυχήματος. Διαθέτει επίσης λειτουργία παρκαρίσματος αφού παρκάρετε για έλεγχο του αυτοκινήτου. Εάν ενεργοποιηθεί καταγράφει 1 καρέ ανά δευτερόλεπτο.

Μπορείτε να την κάνετε δική σας εδώ
70mai 130° Car DVR 1S APP English Voice Control D06 1080P HD Night Vision Dash Camera Recorder WiFi Dash Cam σε τιμή;;; 33€ από το Banggood με κουπόνι BGRJ7M130 και με ασφαλή χωρίς τελωνείο μέθοδο αποστολής Banggood Priority Shipping 
Link: https://www.banggood.com/custlink/DKKHHGCvJ8

Βρείτε τα πάντα για εμάς εδώ:
https://bit.ly/unpackman

Όλα τα καθημερινά κουπόνια με τις καλύτερες προσφορές θα τα βρεις στο κανάλι μου στο Telegram εδώ: 
Link Telegram: Web: http://bit.ly/2ZeGpTn και Mobile App (android – IOS): http://bit.ly/2z7kHSQ

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο