27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

“Χώμα”… Στα 105€ κομπλέ!!! Από Ευρώπη… Όχι ίσως… Αλλά το καλύτερο ΣΕΤ καταγραφικού και 4άρων καμερών!!! ESCAM WNK404 4CH 1080P Outdoor IR Video Wireless IP Camera CCTV NVR System Kit

Μόνο για 7 κομμάτια…

Σε αυτήν την τιμή το αγοράζεις ακόμη και αν δεν έχεις σκοπό να το τοποθετήσεις άμεσα… απλά δεν το χάνεις…

Δεν κάνω καμία πλάκα εδώ είναι ο ορισμός της τιμής “ΧΩΜΑ”… από την άλλη η ESCAM δεν θέλει συστάσεις από ποιότητα… και τσέκαρε αν θέλεις την τιμή στην Ελληνική Αγορά…

ESCAM WNK404 4CH 1080P Outdoor IR Video Wireless Surveillance Security IP Camera CCTV NVR System Kit σε τιμή;;; 105€ κομπλέ με τα μεταφορικά από την Τσέχικη αποθήκη (CZ) του Banggood με κουπόνι BGhoney2110. Ασφαλώς όυτε κουβέντα για τελωνείο και σε λίγες ημέρες στο σπίτι σας.

Link: https://bit.ly/3znNn7R

[signoff]

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο