27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

“Λόγω Τιμής”… Το Kαλύτερο Πατίνι… Την Καλύτερη Στιγμή! Xiaomi Mi Scooter Pro 2…

To Xiaomi Mi Scooter Pro 2 δεν είναι άγνωστο αλλά ούτε και κάτι νέο… είναι ένα e-scooter που έχει σπάσει τα ταμία και μάλλον όχι άδικα…
Το “Λόγω Τιμής” που αναφέρω στον τίτλο μου είναι αληθινό αλλά και διφορούμενο… Άρα και λόγο τιμής (δλδ το λέω ειλικρινά) και το πιστεύω… αλλά και λόγο της πραγματικής του τιμής που πραγματικά δεν έχεις δει ή βρει καλύτερη.

To Xiaomi Mi Scooter Pro 2 έχει έρθει από το Gshopper που είναι μια νέα συνεργασία του καναλιού και δείχνει πραγματικά “όρεξη” με πολύ καλές τιμές να θέλει να μπει στην Ελληνική αγορά.

Το Xiaomi Mi Scooter Pro 2 μπορείς να το αποκτήσεις με μόλις 375€ κομπλέ με τα μεταφορικά ασφαλώς στην EU Version με όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις και τα χαρτιά που χρειάζονται για να είσαι νόμιμος… και κράτησε το αυτό… και μην αγοράζεις από όπου και ότι να ‘ναι…

Για όποιον θέλει να το τσεκάρει…
Mi Electric Scooter Pro2 Global σε τιμή;;; 375€ κομπλέ με τα μεταφορικά από την Ισπανική αποθήκη του Gshopper με κουπόνι BC8EC38828 και ασφαλώς ούτε κουβέντα για τελωνείο… σε λίγες ημέρες στο σπίτι σας. (προσοχή πολύ περιορισμένο στοκ)
Link: https://shrsl.com/2xkmj

και σε τιμή πραγματικά ΧΑ-ΡΙ-ΣΜΑ
Xiaomi Mi Electric Scooter Lite Essential E-Scooter EU Version σε τιμή;;; 228€ κομπλέ με τα μεταφορικά από την Ισπανική αποθήκη του Gshopper με κουπόνι 6682D8F880 και ασφαλώς ούτε κουβέντα για τελωνείο… σε λίγες ημέρες στο σπίτι σας. (προσοχή πολύ περιορισμένο στοκ)
Link: https://shrsl.com/2xkms

Αλλά και η φανταστική τρόμπα της Mijia
Xiaomi Mijia Electric Air Pump Portable Digital Tire Pressure Detection σε τιμή;;; 29,99€ κομπλέ με τα μεταφορικά από την Ισπανική αποθήκη του Gshopper με κουπόνι 525F0E2842 και ασφαλώς ούτε κουβέντα για τελωνείο… σε λίγες ημέρες στο σπίτι σας. (προσοχή πολύ περιορισμένο στοκ)
Link: https://shrsl.com/2xkmz

[signoff]

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο