25.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

“Ψίθυροι” πως τον Μάρτιο το firmware update του PS5 θα είναι με variable refresh rate και 4K/120fps!!!

Μια νέα φήμη είδε το φως της δημοσιότητας σχετικά με το επόμενο μεγάλο PS5 firmware update που θα έρθει τον Μάρτιο. Σύμφωνα με τα όσα έχουν εμφανιστεί σε διάφορες πηγές στο διαδίκτυο, η κονσόλα της Sony θα υποδεχτεί μία ενημέρωση λογισμικού που θα προσθέσει την υποστήριξη του variable refresh rate, αλλά και του 4K/120fps.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επίσημη πληροφορία από πλευράς Sony, αλλά γνωρίζουμε πως η ιαπωνική εταιρεία παραδέχτηκε πως η επιλογή variable refresh rate δεν ήταν διαθέσιμη στο λανσάρισμα και πως θα ερχόταν τους πρώτους μήνες της κονσόλας. Η ιαπωνική εταιρεία προσθέτει τη σχετική επιλογή και στις X90H UHD TVs της, οπότε το timing ίσως να μην είναι τόσο τυχαίο. Μένει απλά να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν όλα τα παραπάνω και πότε.

[signoff]

 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο