25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Redmi Note 7 Pro – Θα υποστηρίζει πια το Fortnite με την MIUI 10.2.10.0!

Το Redmi Note 7 Pro θα έχει τελικά υποστήριξη Fortnite. Για να θυμηθούμε τι έχει γίνει, νωρίτερα αυτό το μήνα, η Xiaomi ανακοίνωσε ότι συνεργάζεται με την Epic Games και την Qualcomm για να υποστηρίξει το Fortnite στο Redmi Note 7 Pro. Για να ανταποκριθεί στην υπόσχεσή της, ο MD της Xiaomi India, Manu Kumar Jain, ανακοίνωσε ότι η υποστήριξη για την Fortnite έφτασε τελικά και στο Redmi Note 7 Pro. Η συμβατότητα Fortnite για το τηλέφωνο με τον Snapdragon 675 SoC, ήρθε με την ενημέρωση MIUI 10.2.10.0. Η υποστήριξη Fortnite φέρνει το Redmi Note 7 Pro σε ισορροπία με το Realme 3 Pro, το οποίο ήρθε με την εγγενή υποστήριξη για το παιχνίδι royale hit-battle κατά την παρουσίαση του νωρίτερα αυτό το μήνα.

Ο Jain έγραψε στο Twitter νωρίτερα σήμερα, αποκαλύπτοντας ότι το Redmi Note 7 Pro υποστηρίζει πια το Fortnite. Η αποκάλυψη αυτή ήρθε σε λιγότερο από δύο εβδομάδες μετά την ανακοίνωση της Xiaomi ότι βρίσκεται σε συνομιλίες με τους προγραμματιστές των Epic Games και Qualcomm για να αποκτήσει το Snapdragon 675 SoC που έχει το Redmi Note 7 Pro, πιστοποίηση συμβατότητας με το Fortnite. Όλα τα Redmi Note 7 Pro που θα έχουν εγκαταστημένη την τελευταία έκδοση του MIUI 10.2.10.0 θα μπορούν αν εγκαταστήσουν και να παίξουν Fortnite. Πάντως φαίνεται ότι η αναβάθμιση θα δωθεί σιγά-σιγά, γιατί υπάρχουν χρήστες που ανέφεραν ότι έλαβαν την ενημερωμένη έκδοση για το Redmi Note 7 Pro, αλλά στο changelog δεν υπήρχε καμία αναφορά για υποστήριξη του Fortnite, αλλά αντίθετα ανέφερε ένα διορθωτικό για θορύβους στο ηχείο.

Ωστόσο, η Xiaomi δεν έχει αποκαλύψει τις ρυθμίσεις γραφικών – συνιστώμενη ή μέγιστη – στις οποίες μπορεί να παιχτεί το Fortnite στο Redmi Note 7 Pro. Φαίνεται όμως ότι η υποστήριξη Fortnite δεν αφορά μόνο την παροχή στους χρήστες μιας άλλης επιλογής για να επιδοθούν στο πάθος τους για το gaming κινητής τηλεφωνίας, αλλά έχει επίσης να κάνει με το κύρος και τα καυχησιακά δικαιώματα στην υπερ-ανταγωνιστική αγορά, ειδικά έναντι του Realme 3 Pro. Ο διευθύνων σύμβουλος της Realme πρόσφατα έριξε “μαύρο” στο Redmi Note 7 Pro επειδή δεν ήταν σε θέση να παίξει Fortnite, ενώ με το Realme 3 Pro ήταν έτοιμο για το Fortnite.

Προσφορά! – Αποκτήστε το τελευταίο μοντέλο του VORKE Z7 TV Box με Android 9.0, 4GB RAM, 32/64GB ROM από 35€ με το κουπόνι μας από το Geekbuying

Ο Xiaomi ανέφερε ότι για την κατάσταση αυτή ευθύνεται ο Snapdragon 675, που ως νέος επεξεργαστής δεν έχει πάρει ακόμα την απαραίτητη πιστοποίηση υποστήριξης Fortnite, αφού η Epic Games δεν μπόρεσε να τον δοκιμάσει και να πιστοποιήσει για το παιχνίδι Fortnite. Αλλά αυτό έχει αλλάξει τώρα. Ωστόσο, είμαστε λίγο σκεπτικοί σχετικά με το πώς θα αποδειχθεί η εμπειρία παιχνιδιού στο Redmi Note 7 Pro, δεδομένου ότι η Fortnite είναι ένα αρκετά απαιτητικό παιχνίδι και είναι πάρα πολύ δύσκολο σε κινητά που δεν είναι ναυαρχίδες, να κρατούν ένα ικανοποιητικό ρυθμό καρέ και να παρέχουν μια ομαλή εμπειρία χωρίς καθυστέρηση ή άλλα προβλήματα.

Υπόψιν το Xiaomi Redmi Note 7 Pro δεν θα κυκλοφορήσει διεθνώς, αλλά μόνο το Redmi Note 7, που για επεξεργαστή δεν έχει τον Snapdragon 675, αλλά τον Qualcomm Snapdragon 660 MSM8976 Plus.

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο