25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Redmi – Το νέο κινητό έρχεται μάλλον με Type-C!

Η Xiaomi τελευταία έχει αρχίσει να διασπάτε σε διάφορες εταιρείες όπως τις Xiaomi, Redmi, Black Shark, Poco και Mito. Δεν ξέρω εάν αυτή η διάσπαση είναι καλή ή όχι, αλλά σίγουρα είμαστε έτοιμοι να δούμε το πρώτο κινητό της νέας εταιρείας Redmi όπως σας γράψαμε και πιο πριν.

Βάση προγραμματισμού, η νέα ανεξάρτητη εταιρεία Redmi θα ξεκινήσει επίσημα στις 10 Ιανουαρίου.

Πριν από λίγη ώρα είδαμε στον επίσημο λογαριασμό του Lei Jun στο Weibo να ρωτάει τους χρήστες αναφορικά με το εάν θα πρέπει το νέο κινητό να φέρει θύρα τύπου C ή όχι. Όλοι μου απάντησαν ότι το νέο κινητό πρέπει να έχει θύρα Type-C.

Αργότερα πρόσθεσε στην ανάρτηση ότι ένα κινητό που κοστίζει περισσότερο από 2000 γιουάν (291$), ακόμα χρησιμοποιεί Micro USB θύρα.

Red rice independent brand new machine with Type-C has a play! Lei Jun: Friends 2K price or Micro USB

Κρίνοντας αυτή την προσθήκη, πιστεύουμε ότι το νέο κινητό θα έχει απαραίτητα θύρα Type-C, ενώ θα υπάρξει άμεση σύγκριση με το Xiaomi Play σε αυτό το σημείο, τονίζοντας ακόμα περισσότερο την σχέση κόστους και δυνατοτήτων.

Πρωτοχρονιάτικος Διαγωνισμός iTechNews.gr- Για να μπει καλά το 2019, με δώρα από το Gearbest και όχι μόνο!

Όπως σας γράψαμε και πιο πριν, από τα στοιχεία που μάθαμε από το FCC, το νέο μοντέλο της Redmi, θα έχει οθόνη 6.3″, μπαταρία χωρητικότητας 3900mAh και διαστάσεις159.21×75.21×8.1 mm. Το κινητό θα έχει στο πίσω μέρος κάμερα με ανάλυση 48MP, ενώ θα διατηρεί την θύρα των 3.5″ για τ’ ακουστικά.

Red rice independent brand new machine with Type-C has a play! Lei Jun: Friends 2K price or Micro USB

[signoff]

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο