25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

S-Pod – Η νέα αυτόματη καρέκλα που την οδηγείς όπου θέλεις….!

Η Segway έδειξε μια νέα και αναβαθμισμένη έκδοση του αυτοκινήτου ισοζυγίου, μία αυτόματης καρέκλας ουσιαστικά, που πάρα πολλοί χρήστες την κορόιδεψαν ως “αυτοκίνητο ισορροπίας αναπηρικής πολυθρόνας”, προσθέτοντας και ένα θόλο για να είναι σαν ένα αυτοκίνητο.

Εννοείται ότι αυτό το ισορροπημένο “αυτοκίνητο” ονομάζεται S-Pod. Οι άνθρωποι δεν είναι όρθιοι όπως μέχρι στιγμής, αλλά κάθονται, με αποτέλεσμα η όλη μετακίνηση να είναι πιο άνετη. Σχεδιάζεται να ξεκινήσει το 2021.

Το S-Pod χρησιμοποιεί την ίδια αυτορυθμιζόμενη τεχνολογία gyro με το παραδοσιακό ισορροπημένο αυτοκίνητο Segway, αλλά σε αντίθεση με το παραδοσιακό Segway, το S-Pod δεν κινείται με την ροπή του σώματος, αλλά από τη δεξιά πλευρά του καθίσματος από ένα joystick.

Η Segway λέει ότι η τεχνολογία αυτο-εξισορρόπησης θα διατηρεί πάντα το επίπεδο καρέκλας και ο σχεδιασμός των δύο τροχών μπορεί να αλλάξει γρήγορα την κατεύθυνση ακόμα και όταν σταματήσει.

Επιπλέον, υπάρχει ένας μικρός τροχός μπροστά από τους δύο μεγάλους τροχούς και δύο μικρούς τροχούς στο πίσω μέρος, που είναι βολικό για τη μετακίνηση του αυτοκινήτου ζυγοστάθμισης όταν δεν είναι ενεργοποιημένη.

Η Segway είπε επίσης ότι το S-Pod ήταν εμπνευσμένο από το γυροσκόπιο στην ταινία Jurassic World και μπορεί και πιάνει μέχρι και 24 μίλια (38,6 χιλιόμετρα) την ώρα!

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο