22.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Samsung Galaxy Note 20 – Θα παρουσιαστεί με 4300mAh μπαταρία

Το Galaxy Note 20 της Samsung αναμένεται να έχει μπαταρία 4500 mAh, αλλά τι γίνεται με το (ελαφρώς μικρότερο) Note 20!? Ήδη από τον Απρίλιο, τα νέα προήλθαν από τον κλάδο ότι θα είναι εξοπλισμένο με μπαταρία 4000 mAh.

Αλλά τώρα φαίνεται ότι η Samsung κατάφερε να “βάλει” περισσότερη ισχύ στην μπαταρία του Note 20. Πρόσφατα, η εγχώρια βάση δεδομένων πιστοποίησης 3C έδειξε ότι το μοντέλο μπαταρίας που χρησιμοποιείται στην έκδοση του Note 20 είναι η EB-BN980ABY. Αξίζει να σημειωθεί ότι η χωρητικότητα της μπαταρίας αυτής είναι 4300 mAh.

Αυτό είναι αναμφίβολα μια απροσδόκητη έκπληξη και σημαίνει επίσης ότι η μικρότερη μπαταρία του Note 20 δεν θα είναι πολύ μακριά από την μπαταρία Note 20+. Λαμβάνοντας υπόψη ότι η προηγούμενη οθόνη αναμένεται να είναι 6,7 ίντσες, ενώ η τελευταία οθόνη είναι 6,9 ίντσες, αυτό σημαίνει ότι μαζί με την αλλαγή των διαστάσεων της οθόνης, θα δούμε και αλλαγή στην χωρητικότητα της μπαταρίας τελικά. Ευχάριστα νέα έχω να πω….

Και τα δύο τηλέφωνα θα είναι διαθέσιμα γύρω στον Αύγουστο, εξοπλισμένα με οθόνη Super AMOLED Infinity-O 120Hz, γραφίδα S Pen, 16GB RAM και Exynos 992 ή chipset Snapdragon 865, ανάλογα με την έκδοση της αγοράς. Επιπλέον, η σειρά Galaxy Note 20 αναμένεται να υποστηρίζει τουλάχιστον 25W ενσύρματης φόρτισης, καθώς και ασύρματη φόρτιση και αντίστροφη ασύρματη φόρτιση.

 

[signoff]

 

Πηγή: https://www.ithome.com/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο