25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Samsung Galaxy S24+: Στο Geekbench με Android 15 και One UI 7

Το Samsung Galaxy S24+ θα διατηρείται ενημερωμένο με νέες εκδόσεις λειτουργικού συστήματος για επτά χρόνια και η πρώτη σημαντική ενημέρωση πλησιάζει.

Το τηλέφωνο εντοπίστηκε να τρέχει Android 15 για δοκιμή Geekbench, πράγμα που σημαίνει επίσης ότι έτρεχε το νέο One UI 7.0.

Samsung Galaxy S24+, Samsung Galaxy S24+: Στο Geekbench με Android 15 και One UI 7

Τον Μάιο, η Samsung δοκίμαζε ήδη το One UI 7 στο S24 Ultra. Τώρα, τα δύο άλλα μέλη του S24 παίρνουν σειρά. Ο Tarun Vats, ο οποίος εντόπισε το αποτέλεσμα του Geekbench, αναφέρει επίσης ότι η Samsung έχει εσωτερικές δοκιμαστικές εκδόσεις για το μικρό Galaxy S24 . Έχουν τους ακόλουθους αριθμούς έκδοσης: S928BXXU3BXG2, S928BOXM3BXG2.

Η Samsung αναπτύσσει το One UI 7 εσωτερικά της εταιρείας, αλλά μια δημόσια beta αναμένεται τον Αύγουστο ή τον Σεπτέμβριο. Τα Galaxy S24 πιθανότατα θα είναι τα πρώτα που θα το αποκτήσουν. Τα παλαιότερα τηλέφωνα της σειράς S και τα μοντέλα που πληρούν τις προυποθέσεις από τις άλλες σειρές θα το αποκτήσουν.

Πέρυσι, η έκδοση beta του One UI 6 κυκλοφόρησε τον Αύγουστο και στη συνέχεια κυκλοφόρησε η σταθερή ενημέρωση Android 14/One UI 6 στα τέλη Οκτωβρίου. Μπορούμε να περιμένουμε ένα παρόμοιο χρονοδιάγραμμα για το One UI 7.

ΠΗΓΗ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο