27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Σας βρήκαμε νέες λεπτομέρειες για τα αναμενόμενα Huawei smartband και smartwatch!

Η Huawei είναι ένας από τους πρώτους κινέζικους κατασκευαστές smartphone που άρχισαν να κατασκευάζουν smartbands και smartwatch. Ο κατασκευαστής αναμένεται να λανσάρει ένα νέο smartwatch αργότερα φέτος, το οποίο θα ονομάζεται Mate Watch. Μια νέα διαρροή αποκάλυψε λεπτομέρειες για ένα επερχόμενο smartwatch που θα μπορούσε να είναι το Mate Watch.

Σύμφωνα με τα στιγμιότυπα οθόνης που δημοσιεύτηκαν στο Weibo από έναν blogger, η Huawei έχει ένα νέο έξυπνο ρολόι που θα κυκλοφορήσει σύντομα με το όνομα “Stia”. Υπάρχει μια εικόνα κράτησης θέσης που δείχνει ότι το ρολόι έχει κυκλικό καντράν όπως και τ’ άλλα έξυπνα ρολόγια της Huawei.

Παράλληλα με το έξυπνο ρολόι Huawei STIA (stia), το στιγμιότυπο οθόνης δείχνει επίσης ένα έξυπνο wearable με το κωδικό όνομα “fides”. Αυτή το έξυπνο wearable μπορεί να είναι ο διάδοχος του Huawei Band 4 / Band 4 Pro. Η εικόνα κράτησης θέσης για το έξυπνο wearable δείχνει ότι θα έχει ορθογώνια οθόνη με κυκλικό κουμπί για πλοήγηση.

Το Mate Watch αναμένεται να κυκλοφορήσει παράλληλα με τη σειρά Mate 40 το τρίτο τρίμηνο του έτους. Μια αναφορά της περασμένης εβδομάδας αναφέρει ότι το Mate Watch ενδέχεται να εκτελεί Harmony OS αντί να εκτελείται το προσαρμοσμένο λειτουργικό σύστημα ρολογιών Huawei GT και Watch GT2.

Εάν το smartband είναι το Huawei Band 5, ενδέχεται να ξεκινήσει το τέταρτο τρίμηνο του έτους ή ίσως ακόμη και μαζί με τη σειρά Mate 40.

 

[signoff]

 

Πηγή: https://www.gizmochina.com/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο