25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Smartphone, Tablet & Αξεσουάρ με 15% της αξίας σε yellows Πειραιώς σε καταστήματα Wind

Ενδιαφέρον ότι η ενέργεια θα ισχύει μέχρι τέλος Αυγούστου και δεν υπάρχει ελάχιστο όριο ούτε εξαιρούνται συγκεκριμένες μάρκες. Αφορά όμως μόνο τα φυσικά καταστήματα Wind και εξαιρούνται οι ανανεώσεις χρόνου ομιλίας, οι αγορές συμβολαίων καρτοκινητής, οι online συναλλαγές και οι πληρωμές λογαριασμών.
Για κάθε 1€ συναλλαγής με κάρτα Τράπεζας Πειραιώς θα δίνονται 75 yellows που αντιστοιχούν στο 15% της αξίας. Στη συνέχεια μπορού να εξαργυρωθούν σε συνεργάτες του προγράμματος.

Αν οι τιμές του eshop της Wind είναι ίδιες με τα καταστήματα, καλές επιλογές με το 15% θα μπορούσαν να ήταν το iPhone 12 128GB με 869€ ή το Samsung Galaxy S20 FE 6GB+128GB με 499€. Επίσης το Huawei Band 6 στα 49€

[signoff]

 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο