25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Σοκ στα Lidl: Ανακαλείται προϊόν που αγοράζει το 90% των καταναλωτών!

Τεράστια προσοχή προς όλους τους καταναλωτές! Τι ανακαλεί άρον άρον ο ΕΦΕΤ που υπάρχει σ’ όλα τα super market Lidl!

Μη ασφαλές χαρακτήρισε ο ΕΦΕΤ παρτίδα του μελιού με την ονομασία «ΜΕΛΑΝΘΗ», το οποίο πωλείται στα σούπερ μάρκετ Lidl.

Ο ΕΦΕΤ με ανακοίνωσή του, κάνει γνωστό ότι η παρτίδα αποσύρεται και εφιστά την προσοχή στους καταναλωτές.

Σούσουρο στα Lidl: Ανακαλείται άμεσα αυτό το τρόφιμο που αγοράζει το 90% των καταναλωτών!

H ανακοίνωση του ΕΦΕΤ

Μέλι ανθέων, εμπορικής ονομασίας «ΜΕΛΑΝΘΗ», καθαρού βάρους 900g, με αριθμό παρτίδας LΟΤ 200425 και ημερομηνία λήξης 25/04/2022. Το ανωτέρω προϊόν συσκευάζεται από την επιχείρηση «ΜΕΛΙΝΤΑ Ε.Π.Ε.», ενώ ελήφθη από το υποκατάστημα της επιχείρησης «ΛΙΝΤΛ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ», Χρήστου Μπέκα και Ηλία Μπερτόλη, Τ. Κ 19004 ΣΠΑΤΑ – ΑΤΤΙΚΗ.

Μετά από την εξέταση του ανωτέρω δείγματος από την Α’ Χημική Υπηρεσία Αθηνών, Τμήμα Α’, του Γενικού Χημείου του Κράτους, της Α.Α.Δ.Ε., διαπιστώθηκε η παρουσία της χημικής ουσίας 4-μεθυλ-ιμιδαζόλιο (4-ΜΕΙ), η οποία αποτελεί δείκτη της παρουσίας των πρόσθετων χρωστικών «καραμελόχρωμα Ε150c και Ε150d», οι οποίες δεν επιτρέπονται στο μέλι και χαρακτηρίστηκε ΜΗ ΚΑΝΟΝΙΚΟ-ΜΗ ΑΣΦΑΛΕΣ.

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. απαίτησε την άμεση ανάκληση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας του εν λόγω προϊόντος και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.

Καλούνται οι καταναλωτές που έχουν προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν, να μην το καταναλώσουν.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#0726db” color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

“Δε γίνονται δεκτές οι…”: Χαμός με την ανακοίνωση του Lidl – Πελάτες προσοχή

Μια επίσημη ανακοίνωση “έσκασε” στην επίσημη ιστοσελίδα των Lidl, η οποία αναφέρεται στις προϋποθέσεις για το πως οι πελάτες της έχουν το δικαίωμα της επιστροφής χρημάτων.

Συγκεκριμένα, σε όλα τα καταστήματα της γνωστής αλυσίδας, μπορείτε εύκολα να κάνετε τις αγορές σας χρησιμοποιώντας τις κάρτες VISA, VISA Electron, Maestro, MasterCard, American Express, Edenred και Κάρτα Αλληλεγγύης.

Εντός τριών μηνών από την ημερομηνία αγοράς, μπορείτε επιδεικνύοντας την απόδειξη αγοράς και με την πλήρη συσκευασία να ζητήσετε επιστροφή των χρημάτων σας για προϊόντα που αγοράσατε από τα καταστήματά μας. Μετά το πέρας του τριμήνου διατηρείτε τα δικαιώματα που σας παρέχει η εγγύηση του προϊόντος.

Δε γίνονται δεκτές οι επιστροφές σε εσώρουχα, μαγιό και εποχιακά είδη. Εκτός όμως, από αυτή την ανακοίνωση, δείτε εδώ τι αποσύρουν τα σούπερ μάρκετ Lidl.

[signoff]

 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο