25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Σου αρέσει η ζέστη και να μην δροσίζεσε με τον ανεμιστήρα οροφής από Γερμανία, με φως LED και έλεγχο μέσω εφαρμογής στα 69.99€!? Γιατί!?

Η ζέστη έχει μπει για τα καλά, οπότε λύσεις σαν τον ανεμιστήρα οροφής δεν παίρνει να τις παίρτνετε έτσι. Μάλιστα έχω προσέξει ότι όποτε ανεβάζω κάτι σχετικό, εξαφανίζονται όλο αμέσως! Έτσι όπως αυτήν την φορά που ελπίζω να χτυπήσει το καμπανάκι, σας έχω ένα φοβερό ανεμιστήρα ορορφής, με φως LED και έλεγχο μέσω εφαρμογής στα 69.99€, από την Γερμανική αποθήκη του Cafago!

Ο ανεμιστήρας οροφής που σας έχω σήμερα, δουλεύει με 180V – 265V AC50/60Hz και τάση εξόδου 72 – 180V. Η ισχύ των LED φωτισμού είναι 24 – 50 x 2, ενώ η ισχύ του κινητήρα του ανεμιστήρα είναι ≤40W. Ο ανεμιστήρας συνδέεται με την αντίστοιχη εφαρμογή στο κινητό, ασύρματα μέσω 2.4GHz, ενώ μπορείτε να τον ελέγξετε και μέσω του τηλεχειριστηρίου σε απόσταση μέχρι και 20 μέτρα. Ο ανεμιστήρας δουλεύει απρόσκοπτα σε θερμοκρασίες -20 με 40°C. Το φως που παράγετε από τα LED είναι σε 3 χρώματα, λευκό, ζεστό και ουδέτερο, ενώ πέφτει με μία γωνία 180 μοίρες με ένταση 2880LM. Ο ανεμιστήρας μπορεί να βρεθεί σε διάφορα χρώματα όπως άσπρο, ροζ, γκρι, χρυσό, μπλε και καφέ, ενώ είναι κατασκευασμένος από μέταλλο και ABS.

Με τη βοήθεια του τηλεχειριστηρίου και του κινητού τηλεφώνου, μπορείτε εύκολα να αλλάξετε την ταχύτητα του ανέμου. Η εναλλαγή μεταξύ των 3 χρωμάτων – ψυχρό λευκό / λευκό / ζεστό λευκό, γίνεται πανεύκολα εάν χρησιμοποιήσετε το τηλεχειριστήριο ή το κινητό τηλέφωνο. Μπορείτε να συνδέσετε ένα κινητό τηλέφωνο και μέσω του αντίστοιχου APP να ελέγξετε την ταχύτητα του ανέμου, να ελέγξετε το φως οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε. Έχει διαστάσεις περίπου 180 mm ύψος x 540 mm διάμετρος, διαθέτει ένα πλήρως λειτουργικό τηλεχειριστήριο, ενώ η συνολική μεταφορά είναι εύκολη όπως και η εγκατάσταση. Ο σχεδιασμός της καμπύλης λεπίδας βελτιώνει την παροχή αέρα και δεν παραμορφώνεται εύκολα. Ο ακρυλικός φωτισμός λαμπτήρων, η υψηλή διαπερατότητα φωτός, η μαλακή ίνα δεν είναι εκθαμβωτική.

[su_button url=”https://www.cafago.com/en/p-s4508bl.html?Warehouse=DE&aid=itechnews” target=”blank” style=”bubbles” background=”#2507db” color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”icon: money” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Αποκτήστε σήμερα με μόλις 69.99€ ΤΕΛΙΚΗ από την Γερμανική αποθήκη του Cafago τον ανεμιστήρα οροφής με φωτισμό για να ξεχάσετε τι σημαίνει ζέστη![/su_button]

[signoff]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο