27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Το Xiaomi Band 7 Pro φέρνει μια σχεδίαση σαν ρολόι, με μεγαλύτερη οθόνη, ενσωματωμένο GPS και τιμή στα 60$ στην Κίνα. Εμείς το βρήκαμε με 10$ έκπτωση!

Μόλις έξι εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του Xiaomi Band 7 στην Κίνα, η Xiaomi μπήκε ξανά στην αγορά του fitness tracker με το Xiaomi Band 7 Pro ως ένα εύχρηστο, πιο προηγμένο αδερφάκι που αρμόζει στην επωνυμία “Pro”.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#5d9e17″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Παράλληλα με τη σειρά Xiaomi 12S, η Xiaomi αποκάλυψε το Xiaomi Band 7 Pro πριν από λίγες ώρες. Το Band 7 Pro δεν μοιάζει σε τίποτα με το κανονικό Band 7, καθώς παραλείπει τη φόρμα του για ένα πιο ρολόι σχεδίασης, που θυμίζει το Redmi Smart Band Pro ή καλύτερα να πω με το νέο Amazfit Band 7! Η οθόνη παρουσιάζει αύξηση στο μέγεθος από τα 1,62″ της Band 7 σε 1,64″, μαζί με πιο χρηστικά ακίνητα χάρη στην αναλογία οθόνης προς σώμα 70%. Ωστόσο, και οι δύο ιχνηλάτες φυσικής κατάστασης φθάνουν τα 326 ppi. Οι σχεδιαστικές διαφορές σε σχέση με το vanilla Band 7 δεν σταματούν στα ίδια τα ρολόγια, ωστόσο, καθώς το Band 7 Pro παραλείπει το λουράκι του Band 7 για ένα στυλ πόρπης.

[affcoups id=”98810″]

Η μεγαλύτερη αλλαγή, ωστόσο, είναι η συμπερίληψη του ενσωματωμένου GPS στο Band 7 Pro, καθώς το κανονικό Band 7 πρέπει να βασίζεται στο συνδεδεμένο smartphone του για αυτό. Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν υποστήριξη NFC στάνταρ, Always-On Display, παρακολούθηση καρδιακών παλμών, παρακολούθηση Sp02, 117 αθλητικές λειτουργίες, 10 μαθήματα τρεξίματος, πλαίσιο “μεταλλικής υφής”, αντιβακτηριδιακά λουριά από ψεύτικο δέρμα, εκατοντάδες watchfaces, ρύθμιση έξυπνης φωτεινότητας και μπαταρία 235 mAh με ονομαστική απόδοση 12 ημερών τακτικής χρήσης ή έξι ημερών βαριάς χρήσης.

[affcoups id=”98331″]

Το Xiaomi Band 7 Pro είναι μια αναβάθμιση του Vanilla Band 7, και αυτό αντικατοπτρίζεται στην τιμολόγησή του. Ενώ το Band 7 με NFC κοστίζει 57.99€, το Band 7 Pro θα κυκλοφορήσει λίγο πιο πάνω, στα 80-90€ απ’ ότι έχω δει μέχρι στιγμής. Απ’ ότι έμαθα θα κυκλοφορήσουν δύο εκδόσεις, μία CN και μία παγκόσμια. Βέβαια έτσι κυκλοφορεί και το Mi Band 7 και σας έχω δείξει ότι δεν διαφέρουν ουσιαστικά μεταξύ τους, αφού ελληνική γλώσσα μπορείτε να έχετε και στις δύο εκδόσεις χωρίς πρόβλημα! Μην περιμένετε α ισχύσει λογικά κάτι διαφορετικό και με το Mi Band 7 Pro, αφού το NFC που έχει είναι μόνο για τα μέσα μεταφοράς στην Κίνα και κάρτες πρόσβασης. Τουλάχιστον αυτό λέει επίσημα η εταιρεία….

Support bus, subway, access card

Πάντως εάν θέλετε, μπορείτε να αποκτήσετε την CN έκδοση από το Hekka. Μάλιστα εάν χρησιμοποιήσετε και το κουπόνι Hekka29-10, θα μπορείτε να το αποκτήσετε με 10 δολλάρια έκπτωση. Πάντως και εγώ κοιτάω να το πάρω, ώστε να σας το παρουσιάσω.

[signoff]

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο