27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Στην Ελλάδα μετά το Black Friday, έρχεται το Cyber Week!

Ναι καλά διαβάσατε στο τίτλο! Όχι που ο δαιμόνιος Έλληνας δεν θα έβρισκε κάτι να κάνει! Έτσι μετά το «Black Friday» που είχαμε προχθές, ετοιμαστείτε από αύριο σε 250 καταστήματα στην Ελλάδα να ζήσετε την «Cyber Week»!

Όπως θα προσέξατε, όλοι μα όλοι είχαν Black Friday φέτος! Από τα μεγάλα πολυκαταστήματα μέχρι και γραφεία κηδειών! Βέβαια η ανταπόκριση του κόσμου δεν ήταν τόσο μεγάλη, καθότι οι περισσότεροι είχαν καταλάβει τα κόλπα των εμπόρων. Πάραυτα, όπως και να είχε το πράγμα υπήρχε μία κίνηση στην αγορά. Έτσι έχοντας ως γνώμονα τα θετικά αποτελέσματα για τα ταμεία τους, οι έμπορες ετοιμάζονται για την έναρξη της «Cyber Week».

Συγκεκριμένα, βάση τις δηλώσεις του πρόεδρου της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Βασίλης Κορκίδης, η «Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου 2017» ή αλλιώς “Cyber Week”, θα τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης. Φέτος η εκδήλωση αυτή θα διαρκέσει από την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου έως και την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου.

Κατά τη διάρκεια του διαστήματος αυτού, πάνω από 250 ελληνικά ηλεκτρονικά καταστήματα θα παρέχουν ελκυστικές προσφορές προς το καταναλωτικό κοινό. Με τον τρόπο αυτό θα γίνει προσπάθεια ανάπτυξης της διαδικτυακής αγοραστικής εμπειρίας. Η “Cyber Week”, είναι μία δραστηριότητα που για πρώτη φορά έγινε το 2013. Σκοπός της είναι να δώσει την ευκαιρία στο καταναλωτικό κοινό να μπορεί ν’ αγοράσει σε τιμές προσφοράς. Το δεύτερο σκέλος περιλαμβάνει την εκπαίδευση και την ενημέρωση του κόσμου στο να αγοράζει «online» και τι πλεονεκτήματα έχει.

Μετά το «Black Friday» και την «Cyber week», μπαίνουμε πια στην τελική ευθεία για τα Χριστούγεννα που τα ψώνια του καταναλωτή φτάνουν στον υψηλότερο βαθμό.

Ψωνίσατε στο Black Friday? Θα ψωνίσετε τώρα την Cyber week? Μην ξεχνάτε πάντως και να κάνετε Like & Share την σελίδα μας και να πάρετε μέρος στο μεγάλος διαγωνισμό!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο