26.8 C
Athens
Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2024

Στο Gov.gr Wallet πλέον όλα τα ακίνητα

Μια πλήρη και ολοκληρωμένη εικόνα των ακινήτων τους στα κινητά τηλέφωνα θα έχουν πλέον οι ιδιοκτήτες μέσω του Gov.gr Wallet. Πιο συγκεκριμένα, στην ψηφιακή ταυτότητα των ακινήτων θα βρίσκονται στοιχεία όπως εμβαδόν, περίμετρος, χρήση γης κ.α.

Όπως δηλαδή ο χρήστης έχει καταχωρήσει την αστυνομική ταυτότητα, την άδεια οδήγησης, τη κάρτα ανεργίας και την ασφαλιστική ικανότητα, έτσι και τώρα θα γίνει η καταχώριση των ακινήτων στο Wallet. Η νέα αυτή δυνατότητα θα προσφέρει την ευκολία σε συμβολαιογράφους, μηχανικούς, δικηγόρους και γενικά όποιον ενδιαφέρεται να εντοπίσει και να ενημερώνεται από τους ιδιοκτήτες εύκολα για το ακίνητο που τους ενδιαφέρει.

Δεν θα χρειάζεται διασταύρωση και επιβεβαίωση στοιχείων. Η ψηφιακή ταυτότητα θα δίνεται σε ακίνητα όπου υπάρχει συμφωνία στοιχείων σε όλες τις υπηρεσίες. Σήμερα, το ίδιο ακίνητο εμφανίζεται αλλιώς στην εφορία, αλλιώς στην πολεοδομία και αλλιώς στον δήμο. Οι πολίτες μέσω του Wallet θα δίνουν έγκριση στους φορείς, ώστε να αντλούν τα απαραίτητα προς ολοκλήρωση της διαδικασίας που αιτούνται, στοιχεία.

ΠΗΓΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο