25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Switch vs Switch Pro: Η προσομοιωμένη σύγκριση δείχνει πώς θα μπορούσαν να φαίνονται τα παιχνίδια στην κονσόλα επόμενης γενιάς της Nintendo, αλλά οι παίκτες θέλουν πραγματικά 1080p στα 60 FPS

Έχει δημιουργηθεί ένα βίντεο σύγκρισης Switch vs. Switch Pro που περιγράφει πώς θα μπορούσαν να φαίνονται τα παιχνίδια όταν εκτελούνται στην κονσόλα επόμενης γενιάς της Nintendo. Ο δημιουργός έχει χρησιμοποιήσει εργαλεία λογισμικού και υλικού για να προσφέρει μια προσομοιωμένη προσέγγιση των πιθανών διαφορών γραφικών. Είναι σαφές ότι πολλοί παίκτες θέλουν το Nintendo Switch Pro να προσφέρει 1080p στα 60 FPS παιχνίδια.

Ένα εξαιρετικό βίντεο κλιπ έχει δημιουργηθεί από το κανάλι YouTube ElAnalistaDeBits που προσπάθησε να δείξει μια σύγκριση κλασικών παιχνιδιών και ακόμη και επερχόμενων τίτλων που εκτελούνται στο Nintendo Switch και την πιθανή κονσόλα Nintendo Switch Pro (μέσω προσομοίωσης). Η αφίσα κατέστησε σαφές ότι θέλουν μόνο να δείξουν τι θα μπορούσε ενδεχομένως να διαχειριστεί ένας διακόπτης Pro όσον αφορά την παραγωγή γραφικών και την ομαλότητα σε σύγκριση με την αρχική κονσόλα Switch. Υπήρξαν άλλα βίντεο στο παρελθόν που έχουν χρησιμοποιήσει παρόμοιες τεχνικές αναβάθμισης για να δείξουν τι θα μπορούσε να είναι εφικτό εάν ένα παιχνίδι τρέχει με υψηλότερη ανάλυση και υψηλότερο ρυθμό FPS.

Σύμφωνα με μια εισαγωγή στο κλιπ, «χρησιμοποιήθηκαν εργαλεία κλιμάκωσης AI, προγράμματα επεξεργασίας και άλλο εξωτερικό υλικό» για να δημιουργήσουν την προσομοίωση Switch Pro Κατά τη διάρκεια του βίντεο υπάρχουν side-by-side συγκρίσεις με πολλές κλασικούς τίτλους, όπως Zelda: Ανάσα για τα άγρια και Smash Bros. Ultimate Σούπερ , και υπάρχουν ακόμη μερικά επερχόμενα παιχνίδια όπως το Zelda: Ανάσα της Άγριας 2 και Splatoon 3 περιλαμβάνονται . Ενώ μερικές από τις συγκρίσεις παιχνιδιών φαίνεται να δείχνουν μόνο μικρές οπτικές βελτιώσεις, είναι σαφές να βλέπουμε σε άλλους πόσο πιο ευκρινή και καλύτερη ποιότητα είναι η προσομοίωση Switch Pro.

Η ιδέα του βίντεο είναι να προσομοιώσει ποιο θα μπορούσε να είναι το αποτέλεσμα εάν το Switch Pro χρησιμοποίησε την τεχνολογία DLSS της Nvidia για να αναβαθμίσει την ανάλυση 1440p στα 2160p. Ωστόσο, είναι ξεκάθαρο να δούμε στα σχόλια του YouTube, καθώς και σε αυτά από άλλα φόρουμ τυχερών παιχνιδιών, ότι πολλοί παίκτες θα ήταν πολύ ικανοποιημένοι αν η Nintendo έδωσε ένα σταθερό 1080p στα 60 FPS gaming. Ο τρέχων Nintendo Switch είναι ικανός για έξοδο 1080p (αλλά μόνο όταν είναι συνδεδεμένος) και υπάρχουν πολλά παιχνίδια που μπορεί να τρέξει στα 60 FPS τόσο όταν είναι συνδεδεμένο όσο και σε φορητή λειτουργία. Περισσότερα θα πρέπει να αναμένεται από ένα next-gen κονσόλα της Nintendo, όμως.

[signoff]

πηγη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο