26.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

SYLLABLE HBQ-Q13S TWS Sports ακουστικά – Αποκτήστε τα με μόλις 18.43€ από το GearVita, σε περιορισμένο αριθμό!

Τ’ ασύρματα ακουστικά με βάση φόρτισης γίνονται ολοένα και πιο διαδεδομένα και πιο γνωστά, ενώ είναι χρήσιμα στην καθημερινότητα, αφού αφήνουν τα χέρια σας ελεύθερα και ειδικά για την οδήγηση είναι όχι μόνο απαραίτητα, αλλά υποχρεωτικά θα έλεγα. Έτσι ακουστικά ασύρματα όπως τα SYLLABLE HBQ-Q13S που σας βρήκα στο GearVita και στην τιμή που σας τα βρήκα είναι κάτι παραπάνω από υποχρεωτικά…είναι και φοβερή προσφορά!

Τα SYLLABLE HBQ-Q13S Sports ακουστικά, έχουν ασύρματη σχεδίαση για να τοποθετούνται εύκολα και στα δύο σας αυτιά. Χάρις την βάση φόρτισης, μπορείτε εύκολα να τα αποθηκεύετε , ενώ ταυτόχρονα φορτίζουν. Η βάση έχει πάρα πολύ όμορφη σχεδίαση, ενώ βλέπετε εύκολα πόσο είναι φορτισμένα τ’ ακουστικά. Ευχαριστηθείτε στερεοφωνικό ήχο εφόσον φοράτε και τα δύο, ενώ μπορείτε άνετα να κάνετε τις 5 βασικές λειτουργίες που υποστηρίζουν, όπως ν’ ακούτε μουσική, ν’απαντάτε σε κλήσεις. Τ’ ακουστικά συνδέονται σε μία συσκευή, δίνοντας την δυνατότητα ή εσείς ν’ ακούτε ότι θέλετε στέρεο ή με άλλο ένα άτομο ν’ ακούτε την ίδια μουσική. Το κάθε ακουστικό είναι τόσο ελαφρύ, που δεν θα θυμάστε ότι το φοράτε μετά από λίγο. Και είναι λογικό αυτό αφού ζυγίζουν μόλις 4 γραμμάρια το καθένα και έχουν διαστάσεις όσο ένα κέρμα. Η φόρτιση γίνεται μαγνητικά. Τ’ ακουστικά με τα που τα βγάζετε από το κουτί φόρτισης, ενεργοποιούνται και απενεργοποιούνται με το που τα βάζετε πίσω.

Τα SYLLABLE Q13S συνδέονται με το κινητό σας μέσω Bluetooth 5.0, ενώ παραμένουν συνδεδεμένα μέχρι και 10 μέτρα μακρυά εφόσον δεν υπάρχει κάτι να τα εμποδίζει. Θα χρειαστείτε περίπου 1.5 ώρα για να τα φορτίσετε, ενώ τ’ ακουστικά έχουν μπαταρία χωρητικότητας 60 mAh και το κουτί φόρτισης 600 mAh. Τ΄ακουστικά δουλεύουν για 5 ώρες συνέχεια, ενώ υποστηρίζουν τα πρωτόκολλα A2DP1.3 και AVRCP1.6.

Θα βρείτε τα SYLLABLE HBQ-Q13S Sports ακουστικά κανονικά στο GearVita στα 30.19$, αλλά εάν χρησιμοποιήσετε το κουπόνι Q13STWS, τότε οι 30 πρώτοι θα τ’ αποκτήσουν με μόλις $20.75 ή αλλιώς €18.43. Βιαστείτε…..!

[signoff]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο