33.5 C
Athens
Κυριακή, 7 Ιουλίου 2024

Συνδρομή σε όλα τα Samsung smartphones από το 2026

Η Samsung εισήγαγε την Galaxy AI με το Galaxy S24. Προσφέρει πληθώρα AI εργαλείων στα Samsung Galay smartphones, όπως περιλήψεις ιστοσελίδων, μεταφράσεις κειμένου και ήχου από τη μια γλώσσα στην άλλη σε πραγματικό χρόνο όπως και επεξεργασία φωτογραφία.

Όταν η Samsung είχε διαθέσει τα Galaxy AI χαρακτηριστικά, είχε αναφέρει ότι οι χρήστες θα μπορούν να τα χρησιμοποιούν δωρεάν μέχρι το 2025, κάτι που έδειχνε ότι θα ξεκινούσε να τα χρεώνει από το 2026 και μετά. Η εταιρεία, πλέον με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο, υπενθυμίζει τους χρήστες για το εν λόγω χρονοδιάγραμμα.

Η Samsung δημοσίευσε ένα επίσημο δελτίο τύπου στο οποίο ανακοίνωσε ότι άνοιξε επτά Galaxy Experience Spaces σε όλο τον κόσμο για να δείξει τις δυνατότητες της Galaxy AI. Και φυσικά στις υποσημειώσεις αναφέρει ότι τα χαρακτηριστικά θα είναι δωρεάν μέχρι το 2025 στις υποστηριζόμενες Samsung Galaxy συσκευές.

Αξίζει να σημειώσουμε πάντως ότι πλήθος ψηφιακών βοηθών και AI λύσεων έφθασαν δωρεάν, ωστόσο στη συνέχεια ο κόσμο κλήθηκε να πληρώσει premium εκδόσεις αυτών, όπως τα Gemini Advanced, Copilot Plus και ChatGPT Plus.

ΠΗΓΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο