27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Τα 4 καλύτερα εργαλεία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κάνετε περιστροφή στα βίντεο σας για το YouTube

Η χρήση του YouTube μπορεί να είναι πολύ διασκεδαστική, αλλά η ενόχληση ξεκινά όταν δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις αγαπημένες σας ταινίες στη σωστή γωνία. Για να βοηθήσουμε με αυτό το δίλημμα, έχουμε τέσσερα εργαλεία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να περιστρέψετε το βίντεο σας για το YouTube χωρίς καμία ταλαιπωρία.

4 Εργαλεία για περιστροφή και επεξεργασία των βίντεο για το YouTube

1. iMyFone Filme (Windows και Mac)

Πρώτα είναι η αγαπημένη μας και η πιο φιλική προς το χρήστη εφαρμογή που μπορείτε να βρείτε. Το iMyFone Filme είναι εύκολο στη χρήση και είναι μια εφαρμογή που πρέπει να έχουν όλοι οι δημιουργοί περιεχομένου και ειδικά οι συντάκτες βίντεο. Με μια τεράστια γκάμα εργαλείων επεξεργασίας, μπορεί να σας προσφέρει μια επαγγελματική εμφάνιση που θα σας βοηθήσει να εξασφαλίσετε καταπληκτικές θέσεις στον κόσμο της δημιουργίας και της επεξεργασίας βίντεο.

Υπάρχει μια τεράστια ποικιλία εργαλείων επεξεργασίας που προσφέρονται σε αυτήν την εφαρμογή. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να την κατεβάσετε στη συσκευή σας και θα έχετε πρόσβαση σε όλα αυτά χωρίς κανένα πρόβλημα. Ένα από τα αγαπημένα μας χαρακτηριστικά της, είναι η δυνατότητα δημιουργίας παρουσίασης διαφανειών. Αυτή η προβολή διαφανειών για την ημέρα του πατέρα ή οποιαδήποτε άλλη περίσταση μπορεί να δημιουργηθεί με τη λειτουργία γρήγορου βίντεο. Μπορείτε επίσης να πραγματοποιήσετε βασικές εργασίες επεξεργασίας, όπως περικοπή, περιστροφή και φωτεινότητα.

Προχωρώντας, ένα άλλο αγαπημένο μας είναι τα φοβερά εφέ που είναι διαθέσιμα. Αυτά τα εφέ μπορούν να δώσουν στο βίντεο σας μια εντελώς νέα ατμόσφαιρα και να το κάνουν πιο φανταχτερό. Μην ξεχάσετε να δείτε τα διαφορετικά πρότυπα για την επιθυμητή εκδήλωσή σας, όπως γενέθλια, ταξίδια, γάμος και αποφοίτηση κ.λπ.

Η τιμολόγηση ξεκινά από 29,95 $ για ένα μήνα που ανανεώνεται αυτόματα και μπορεί να ακυρωθεί οποιαδήποτε στιγμή ο χρήστης θέλει.

2. Clideo (Online)

Στη συνέχεια είναι μια διαδικτυακή εφαρμογή που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να περιστρέψετε τα βίντεο για το YouTube σε χρόνο μηδέν. Το μόνο πρόβλημα με αυτήν την εφαρμογή είναι ότι δεν μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτήν όταν δεν έχετε σύνδεση με το διαδίκτυο, καθώς είναι μόνο διαδικτυακή.

Εκτός από τις βασικές δουλειές, όπως περικοπή και περιστροφή, αυτό το εργαλείο μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για πολλές διαφορετικές εργασίες επεξεργασίας. Αν θέλετε, μπορείτε να προσθέσετε υπότιτλους στο κείμενό σας, να συγχωνεύσετε διαφορετικά βίντεο, να συμπιέσετε τα υπάρχοντα βίντεο σας ή ακόμα και να αλλάξετε το μέγεθός τους σύμφωνα με τις επιθυμητές αναλογίες σας.

Εκτός από τα βίντεο, αυτό το διαδικτυακό εργαλείο μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την παραγωγή memes ή παρουσιάσεων. Μπορείτε να κάνετε βίντεο βρόχο, να τα αντιστρέψετε, να σταματήσετε την κίνηση, να προσθέσετε διαφορετικά φίλτρα, να προσθέσετε μουσική στο παρασκήνιο και ακόμη και να τα αναστρέψετε.

Το καλύτερο μέρος για το Clideo είναι ότι όλα μπορούν να γίνουν στο διαδίκτυο χωρίς να χρειάζεται να κατεβάζετε οποιοδήποτε λογισμικό στις συσκευές σας. Το κόστος τιμολόγησης της εφαρμογής είναι αρκετά προσιτό, καθώς οι χρήστες θα πρέπει απλώς να πληρώνουν 9 $ ανά μήνα για απεριόριστη επεξεργασία βίντεο. Ανά έτος, αυτό μπορεί να φτάσει έως και τα 72 $ ετησίως με 6 $ μηνιαίως.

Εάν δεν έχετε κανένα πρόβλημα με τη χρήση ενός διαδικτυακού εργαλείου, αυτό είναι το καλύτερο εργαλείο σας.

3. iMovie (iOS)

Το επόμενο εργαλείο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να περιστρέψετε τα βίντεο στο YouTube είναι η εφαρμογή που ονομάζεται iMovie. Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτό το εργαλείο μπορεί να λειτουργήσει μόνο στους χρήστες που διαθέτουν συσκευές iOS, δηλαδή iPhone, iPad και Mac κ.λπ. Τα βήματα για την περιστροφή ενός βίντεο για το YouTube είναι αρκετά απλά και μπορούν να γίνουν από την κύρια οθόνη επεξεργασίας.

Μέσω αυτού του προγράμματος επεξεργασίας βίντεο, μπορείτε να επεξεργαστείτε τα υπάρχοντα βίντεο σας ή να δημιουργήσετε βίντεο μετατρέποντας τις φωτογραφίες σας σε μία ταινία. Αυτή η ταινία μπορεί να έρθει ακόμη και με λογότυπα και credits. Ακούγεται φοβερό, έτσι; Το iMovie είναι μια εξαιρετική εφαρμογή για τους iOS χρήστες. Μέσα από αυτό, μπορούν εύκολα να μετατρέψουν τις αναμνήσεις τους σε όμορφα αριστουργήματα χωρίς καμία ταλαιπωρία. Ας δούμε μερικές ακόμη δυνατότητες.

Στο βίντεο, μπορείτε να αλλάξετε την ταχύτητα, δηλαδή να την επιβραδύνετε ή να την επιταχύνετε. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να βάλετε διαφορετικά εφέ και φίλτρα στο βίντεο σας για να το ομορφύνετε. Προσφέρετε υποστήριξη για βίντεο HD και 4K, ώστε η ποιότητα να μην καταστρέφεται εν τω μεταξύ. Για όσους από εσάς έχετε πολλά αποθηκευμένα, η δυνατότητα ανοίγματος πολλαπλών έργων ταυτόχρονα είναι μια εξαιρετική δυνατότητα. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα υπέροχο βίντεο για τη μητέρα σας με αυτήν την εφαρμογή.

Υπάρχει μια δωρεάν δοκιμαστική έκδοση και είναι αποκλειστικά για iOS και macOS.

4. VivaVideo (iOS και Android)

Τέλος, έχουμε ένα άλλο εξαιρετικό εργαλείο με δυνατότητα περιστροφής και επεξεργασίας των βίντεο. Το VivaVideo έχει μια από τις πιο εντυπωσιακές διεπαφές που μπορείτε να βρείτε σε εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο. Διαθέσιμο τόσο για χρήστες iOS όσο και για Android, αποτελεί την επιτομή της ευελιξίας και της άνεσης. Δεδομένου ότι η διεπαφή είναι αρκετά φιλική προς το χρήστη, το προτείνουμε για αρχάριους χρήστες που περιηγούνται στον κόσμο της επεξεργασίας βίντεο για πρώτη φορά.

Για την επεξεργασία βίντεο, προσφέρει βασικά εργαλεία, όπως περικοπή, διαχωρισμός, επιτάχυνση ή μείωση, αντίστροφη κίνηση κλπ. Όχι μόνο αυτά, αλλά υπάρχουν και κάποια πιο φανταχτερά χαρακτηριστικά. Αυτό περιλαμβάνει το εφέ δυσλειτουργίας (glitch), το οποίο θα τραβήξει την προσοχή του κοινού σας. Μπορείτε να προσθέσετε μουσική από τη βιβλιοθήκη του, να δοκιμάσετε διαφορετικά φίλτρα, να προσθέσετε emoji ή κείμενο και ακόμη και να δημιουργήσετε υπέροχα βίντεο με μεταβάσεις.

Τα διαθέσιμα πρότυπα θα δώσουν στο περιεχόμενό σας το τέλειο θέμα χωρίς την ανάγκη κάποιας ιδιαίτερης συμμετοχής σας. Όλα αυτά είναι διαθέσιμα για 6,99 $ στην VIP συνδρομή. Μέσω αυτού, μπορείτε να αποκτήσετε premium λειτουργίες και να αποφύγετε τις διαφημίσεις.

Η δημιουργία μοναδικού και μαγευτικού περιεχομένου βίντεο έγινε δυνατή σήμερα με τη βοήθεια αυτών των 4 εργαλείων επεξεργασίας που αναφέρονται παραπάνω. Το Filme, που είναι ένα από τα αγαπημένα μας, έχει τα καλύτερα χαρακτηριστικά από όλα.

 

[signoff]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο